Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025

ΟΣΕ: Απολύθηκε φύλακας διάβασης – Απουσίαζε εν ώρα εργασίας

Η ανακοίνωση του ΟΣΕ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΟΣΕ: Απολύθηκε φύλακας διάβασης – Απουσίαζε εν ώρα εργασίας eurokinissi

Ο ΟΣΕ ανακοίνωσε ότι απολύθηκε φύλακας ισόπεδης διάβασης, στη γραμμή Σέρρες – Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην θέση Μουριές καθώς διαπιστώθηκε ότι έλειπε αδικαιολογήτως από το πόστο του εν ώρα εργασίας.

Η ανακοίνωση

«Άμεση ήταν η απόλυση φύλακα ισόπεδης διάβασης από τον ΟΣΕ, ο οποίος είχε αναλάβει τη σχετική υπηρεσία στη γραμμή Σέρρες – Θεσσαλονίκης (θέση Μουριές), καθώς διαπιστώθηκε ότι έλειπε αδικαιολογήτως από το πόστο του εν ώρα εργασίας.

Ο οδηγός της αμαξοστοιχίας 1635 ειδοποίησε τις αρχές και αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή η διαδικασία αντικατάστασης του φύλακα, ενώ ακολούθησε η απόλυσή του.

Σύμφωνα με την διοίκηση του ΟΣΕ, πλέον, στο νέο πλαίσιο αυστηροποίησης των ποινών, τέτοιου είδους παραβάσεις καθήκοντος δεν θα μένουν χωρίς συνέπειες.

Η αντίδραση του ΟΣΕ υπήρξε άμεση και εντός του πλαισίου μηδενικής ανοχής που έχει υιοθετηθεί για ζητήματα που άπτονται της ασφάλειας των σιδηροδρομικών μετακινήσεων».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ