Ουγγαρία: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και 21 τραυματίες μετά από πυρκαγιά σε εργατικές κατοικίες
Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί, δύο άνδρες και μία γυναίκα βρέθηκαν κάτω από την κατεστραμμένη οροφή του κτηρίου στον τόπο της πυρκαγιάς και άλλος ένας υπέκυψε στα τραύματά του σε νοσοκομείο, διευκρίνισε η ουγγρική αστυνομία.
Facebook Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και 21 τραυματίες άφησε πίσω της η πυρκαγιά σε εργατικές κατοικίες, που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/2), στο προάστιο Μπούντακεσι της Βουδαπέστης.
Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί, δύο άνδρες και μία γυναίκα βρέθηκαν κάτω από την κατεστραμμένη οροφή του κτηρίου στον τόπο της πυρκαγιάς και άλλος ένας υπέκυψε στα τραύματά του σε νοσοκομείο, διευκρίνισε η ουγγρική αστυνομία.
Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν πολλές ώρες μέχρι να καταφέρουν να σβήσουν τη φωτιά, η οποία εξαπλώθηκε ταχύτατα. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως οι καπνοί από την πυρκαγιά σε εργατικές κατοικίες ήταν ορατοί από μεγάλη απόσταση.
Περισσότεροι από 40 παραϊατρικοί και 18 οχήματα έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος. Οι πυροσβέστες έβγαλαν αρκετούς επιζώντες και τρεις φιάλες αερίου από το κτήριο. Τα πτώματα δύο ανδρών και μιας γυναίκας β, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αρχής διαχείρισης καταστροφών.
Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν αδιευκρίνιστα, ωστόσο ειδικοί εκτιμούν πως ενδεχομένως να προκλήθηκε από έκρηξη φιάλης υγραερίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λαμία: Εντοπίστηκε σορός σε διαμέρισμα όπου ξέσπασε πυρκαγιά Μεξικό: Τρεις νεκροί από έκρηξη αγωγού πετρελαίου – Αναφορές για έξι τραυματίες Hellenic Train: Διακοπή κυκλοφορίας στη γραμμή Κιάτο-Πειραιάς-Κιάτο λόγω πυρκαγιάς Πυρκαγιά σε χώρο εργοστασίου στην ΕλευσίναΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

