Δευτέρα 05 Ιανουαρίου 2026

Π. Μαρινάκης για Γ. Παπαδάκη: Θα του είμαι για πάντα ευγνώμων

Το προσωπικό αντίο του κυβερνητικού εκπροσώπου στον μεγάλο δημοσιογράφο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Π. Μαρινάκης για Γ. Παπαδάκη: Θα του είμαι για πάντα ευγνώμων (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ/EUROKINISSI)

Τον μεγάλο δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη αποχαιρέτησε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, με μία ανάρτηση με πολλές προσωπικές αναφορές και βαθιά ανθρώπινη γλώσσα.

Όπως σημείωσε, θα του είναι για πάντα ευγνώμων για τον χώρο και τον χρόνο που του παραχώρησε, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις του. Η ανάρτηση κλείνει με ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Παπαδάκη.

Η ανάρτηση:

Ο Γιώργος Παπαδάκης θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις επιδραστικότερες φωνές της ενημέρωσης και της ελληνικής τηλεόρασης. Αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους τηλεθεατές και άντεξε όσο κανένας στον χρόνο.
Από τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων που περίμενα να διαβάσει πριν πάω στο σχολείο, αρκετά χρόνια μετά, είχα και εγώ την ευκαιρία να είμαι καλεσμένος στο «Καλημέρα Ελλάδα». Θα του είμαι για πάντα ευγνώμων για τον χώρο και τον χρόνο που μου παραχώρησε για να εκθέσω τις απόψεις μου.
Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ