Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Παραπομπή 30χρονου σε δίκη για πορνογραφία ανηλίκων – Βρέθηκε πλήθος φωτογραφιών στο κινητό του

Στον 30χρονο είχαν επιβληθεί οι όροι της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ, της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παραπομπή 30χρονου σε δίκη για πορνογραφία ανηλίκων – Βρέθηκε πλήθος φωτογραφιών στο κινητό του freepik

Για πορνογραφία ανηλίκων παραπέμφθηκε σε δίκη ένας 30χρονος, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Στον 30χρονο είχαν επιβληθεί οι όροι της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ, της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Παραπέμφθηκε σε δίκη για πορνογραφία ανηλίκων: Το χρονικό

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, κατηγορείται για το ότι είχε υλικό παιδικής πορνογραφίας, μέσω πληροφοριακών συστημάτων, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος της ηλικίας του και ειδικότερα, ότι, μέσα στο σπίτι του ομοεθνή του όπου φιλοξενούνταν προσωρινά, κατελήφθη να κατέχει, υπό την έννοια ότι είχε ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα ν’ ασκεί επ’ αυτών φυσική εξουσία, διακριβώνοντας κατά βούληση την ύπαρξή τους και να τα διαθέτει πραγματικά και αν ακόμη προορίζονταν για προσωπική του χρήση, σε υλικούς φορείς εγγραφής και αποθήκευσης, αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας προς διέγερση και ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας του.

Παραπέμφθηκε σε δίκη για πορνογραφία ανηλίκων

Unsplash

Αναλυτικότερα, κατηγορείται για το ότι, του στάλθηκαν από άλλο χρήστη και έλαβε μέσω του Facebook, που είχε συνδεθεί από συσκευή κινητού τηλεφώνου, του οποίου αποκλειστικός χρήστης ήταν ο κατηγορούμενος, 14 αρχεία εικόνων (φωτογραφίες) με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, τα οποία έκτοτε κατείχε καταχωρημένα στο κινητό του τηλέφωνο.

Τα αρχεία περιείχαν απεικονίσεις γυμνών ανηλίκων κοριτσιών και, κατά κύριο λόγο, των γεννητικών οργάνων αυτών, που προφανώς δεν είχαν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους, όπως είναι προφανές από τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και τη σωματική τους διάπλαση.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 30χρονος γνώριζε, ότι για την παραγωγή των αρχείων είχαν χρησιμοποιηθεί ανήλικοι που δεν είχαν συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος της ηλικίας τους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ