Πέμπτη 02 Φεβρουαρίου 2023

Παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας από τον Μάνο Δασκαλάκη κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου – Θα ζητήσει την τιμωρία της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην ανακρίτρια αναμένεται να βρεθεί ο πατέρας των τριών παιδιών, που έχασαν τη ζωή τους, καταθέτοντας σε βάρος της κατηγορούμενης και προφυλακισμένης συζύγου του.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας από τον Μάνο Δασκαλάκη κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου – Θα ζητήσει την τιμωρία της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας star

«Αδειάζει» και επισήμως τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο Μάνος Δασκαλάκης καθώς τις επόμενες ώρες αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της 18ης ανακρίτριας για να υποστηρίξει την κατηγορία για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Όπως είχε προαναγγείλει, ο πατέρας των τριών παιδιών που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή, θα είναι μάρτυρας της πολιτικής αγωγής κατά της κατηγορούμενης συζύγου του και θα μεταβεί στο γραφείο της ανακρίτριας και να υποστηρίξει την κατηγορία εναντίον της.

Οι νέες ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας μπορεί να έρθουν ακόμη και σήμερα Τετάρτη με την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη στην ανακρίτρια, γεγονός όμως που θα εξαρτηθεί και από την απεργία των δικαστικών υπαλλήλων, που έχουν ανακοινώσει.

Σε κάθε περίπτωση, δεδομένο θεωρείται πως ο πατέρας των τριών κοριτσιών θα βρεθεί στην αντίθετη πλευρά από την σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου, διαχωρίζοντας τη θέση του από όσα τις καταλογίζονται και καταθέτοντας σε βάρος της, ζητώντας κατ’ αρχήν την τιμωρία για το θάνατο της 9χρονης κόρης τους Τζωρτζίνας.

MEGA

Το στίγμα για τη στάση που θα κρατήσει έδωσε ήδη από την ημέρα της σύλληψής της, οπότε και αποστασιοποιήθηκε από τις καταγγελλόμενες πράξεις της Ρούλας Πισπιρίγκου και ανέφερε πως θα είναι στην πολιτική αγωγή σε βάρος της.

Με την κατάθεσή του στην ανακρίτρια, ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να αποκτήσει και πλήρη πρόσβαση στη δικογραφία, ενώ θα παρίσταται στο σύνολο της διαδικασίας με την ιδιότητα του διαδίκου.

Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου

Σε τοποθετήσεις του τα τελευταία 24ωρα ο Μάνος Δασκαλάκης έχει εξάλλου με κάθε τρόπο εκφράσει την απόσταση από την κατηγορούμενη – όπως και ο ίδιος την χαρακτήρισε σε δηλώσεις του.

Ερωτηθείς τι θα κάνει μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με τη χρήση κεταμίνης είχε απαντήσει πως «είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

Ο Μάνος Δασκαλάκης επιμένει σε κάθε τοποθέτησή του να ρωτά το πώς και από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη η 33χρονη, ενώ μίλησε και για το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του.

social media

«Όχι να το συνειδητοποιήσω… Δεν μπορώ. Νομίζω ότι μιλάμε για άλλη γυναίκα. Ότι μιλάμε για άλλο πρόσωπο. Δεν μπορώ να διανοηθώ, να χωνέψω ότι εγώ για εννέα χρόνια… Όχι για να αποποιηθώ ευθύνες. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι τόσα άτομα… Έλεγα σε κάθε θάνατο ότι μετανιώνω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα! Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο! Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φθάσει αυτή η στιγμή…»

Και επανέρχεται στο θέμα της κεταμίνης. «Κανένας δεν μπήκε σε αυτό το δωμάτιο… Ήταν μόνη της! Και δεν θεωρώ ότι υπήρχε κάποια νοσηλεύτρια ή κάποιος γιατρός που θα μπορούσε να τη βάλει… Θα έλεγα μέχρι και τώρα ότι αν υπήρχε σε αυτό το νοσοκομείο το φάρμακο αυτό, ότι έχει γίνει λάθος από τους γιατρούς. Ότι αντί να δώσουν κάτι άλλο έχουν δώσει αυτό. Και θα έλεγα… ακόμη ένα λάθος σε εμένα. Ακόμη ένα λάθος στην οικογένειά μου. Και θα κινούμουν και εκεί διαφορετικά γιατί μέχρι σήμερα που σου μιλάω… αρνούμαι να το πιστέψω. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Όπως και κανείς από τους δικούς της δεν θα μπορεί να το πιστέψει» ανέφερε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ