Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Παράταση προθεσμίας χαμένων ραντεβού Ψηφιακών Υπογραφών για τους δικηγόρους

Έως τις 24 Ιανουαρίου θα έχουν τη δυνατότητα οι δικηγόροι να επαναπρογραμματίσουν τα ραντεβού τους για τις ψηφιακές υπογραφές μετα την παράταση που ανακοίνωσε ο ΔΣΑ.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παράταση προθεσμίας χαμένων ραντεβού Ψηφιακών Υπογραφών για τους δικηγόρους

Παράταση στην προθεσμία προγραμματισμού για τα χαμένα ραντεβού των δικηγόρων για τις ψηφιακές υπογραφές έως 24 Ιανουαρίου 2021 έδωσε η αρμόδια υπηρεσία του ΔΣΑ .

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση στο dsa.gr:

“…Όσοι δικηγόροι είχαν ορίσει ραντεβού προς χορήγηση ψηφιακής υπογραφής από τον μήνα Μάρτιο του 2020 έως 23 Δεκεμβρίου 2020, έχοντας καταβάλει το σχετικό κόστος προμήθειας της ΑΔΔΥ/Usb-token και απώλεσαν αυτό λόγω Πανδημίας ή για τεχνικό λόγο (π.χ. λευκή σελίδα), παρακαλούνται έως 24 Ιανουαρίου 2021 να ακολουθήσουν τις κάτωθι οδηγίες, προκειμένου να συντονιστεί η αρμόδια υπηρεσία του ΔΣΑ και να υλοποιηθούν τα χαμένα ραντεβού τους.

Προσοχή: Λόγω επικείμενης παύσης λειτουργίας της Αρχής Εγγραφής και του Εντεταλμένου Γραφείου του ΔΣΑ, υπάρχει περίπτωση να μην δοθεί η δυνατότητα νέας παράτασης της προθεσμίας.

ΟΔΗΓΙΕΣ:

  1. Είσοδος στην πύλη ΕΡΜΗΣ με κωδικούς taxisnet

1.1 Επιλογή ¨λειτουργίες της Πύλης¨

1.2 Επιλογή ¨Πίνακας Ελέγχου¨

1.3 Επιλογή ¨Διαχείριση προσωπικών ψηφιακών πιστοποιητικών

1.4 Κλίκ στο πεδίο ¨ΥΠΟΒΟΛΗ¨

  1. Κατά τη είσοδό σας στην Πύλη ΕΡΜΗΣ θα εμφανιστεί ο κωδικός χρήστη στην πύλη ΕΡΜΗΣ π.χ. ermis_12345678. Τον σημειώνεται γιατί θα σας χρειαστεί στην αποστολή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  2. Αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ακόλουθη διεύθυνση:psifiakesypografes@dsa.gr με συνημμένο αρχείο ευκρινές φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο σε ισχύ ή άδεια οδήγησης νέου τύπου και ΘΕΜΑ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως κάτωθι:

ΑΜΔΣΑ (αριθμός μητρώου)/Ονοματεπώνυμο/κωδικός χρήστη στην πύλη ΕΡΜΗ/Ημ/νια ή μήνας παλαιού ραντεβού/τηλέφωνο επικοινωνίας.

Παράδειγμα θέματος:

12345/Αναστάσιος Αναστάσιος/ ermis_12345678 /16-7-2020 ή 7/ 6901234567

Η αρμόδια υπηρεσία του ΔΣΑ θα επεξεργαστεί τα αιτήματά σας με σειρά προτεραιότητας και θα προγραμματίσει τον ορισμό νέου ραντεβού για την κατ΄ εξαίρεση εξυπηρέτησή σας με τους εξής τρόπους: ή/και τηλεφωνική επικοινωνία, sms, ηλεκτρονική αλληλογραφία”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ