Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για άσκηση υποψηφίων δικηγόρων στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς.

Η άσκηση είναι διάρκειας 6 μηνών με δυνατότητα παράτασης επιπλέον 6 μήνες. Ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου 2021 και λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2022.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για άσκηση υποψηφίων δικηγόρων στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς.

Παρατείνεται μέχρι τις 6 Αυγούστου η προθεσμία προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για άσκηση υποψηφίων δικηγόρων στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς(Ε.Β.Ε.Π.). Η άσκηση είναι διάρκειας 6 μηνών με δυνατότητα παράτασης επιπλέον 6 μήνες. Ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου 2021 και λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Οι θέσεις των ασκουμένων δικηγόρων είναι δύο και το ωράριο απασχόλησης, σύμφωνα με την σχετική πρόσκληση, είναι 8 ώρες, αναλόγως των αναγκών της Υπηρεσίας. Η μηνιαία αμοιβή ανέρχεται σε 600 ευρώ, δεν υπόκειται σε ασφαλιστικές κρατήσεις και καταβάλλεται στο τέλος εκάστου ημερολογιακού μηνός, με βάση το παρουσιολόγιο. Παράταση για υποβολή αιτήσεων για άσκηση υποψηφίων δικηγόρων

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι δικηγόροι πρέπει να μη συμπληρώνουν το προβλεπόμενο 18μηνο της άσκησης πριν από το πέρας της εξαμηνιαίας άσκησής τους στο Ε.Β.Ε.Π. και να είναι εγγεγραμμένοι ως ασκούμενοι σε Δικηγορικό Σύλλογο. Στην περίπτωση κατά την οποία οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων υπερβούν τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων, η επιλογή θα γίνει με δημόσια κλήρωση, η οποία θα διενεργηθεί στο Ε.Β.Ε.Π. και τα ονόματα των επιλεγέντων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του.

Πηγή: dspeiraia.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ