Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Παρέμβαση αναρχικών στο σπίτι του Προέδρου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, Ευάγγελου Μπακέλα

Πέταξαν μπογιές και έριξαν τρικάκια

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παρέμβαση αναρχικών στο σπίτι του Προέδρου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, Ευάγγελου Μπακέλα

Ευάγγελος Μπακέλας: Παρέμβαση από ομάδα ατόμων που ανήκουν στον αναρχικό χώρο έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι του Προέδρου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, Ευάγγελου Μπακέλα.

Οι άγνωστοι έριξαν μπογιές και πέταξαν τρικάκια ενώ σε κείμενο του που έδωσαν στη δημοσιότητα υπογράφουν ως αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες στον αναρχικό  Χάρη Μαντζουρίδη την απελευθέρωση του οποίου ζητούν.  Ευάγγελος Μπακέλας

” Οι ιδέες μας και οι δεσμοί μας θα είναι για πάντα ένα όπλο που δεν θα μπορέσουν ποτέ να κατανοήσουν. Όσο κι αν προσπαθούν να κλονίσουν την αξιοπρέπεια μας μέσα από χτυπήματα, εκκενώσεις γκρεμίσματα, φυλακίσεις, εμείς ας δείξουμε τη στήριξη μας με όλα τα μέσα. Μπάτσοι, πολιτικοί, δικαστές η αξιοπρέπεια είναι λέξη που δεν στέκει πλάϊ στην ύπαρξή σας” αναφέρουν χαρακτηριστικά στο κείμενο-διαμαρτυρία.

Σημειώνεται ότι στις 13 Οκτωβρίου, ο Χάρης Μαντζουρίδης προσήχθη -και μετέπειτα συνελήφθη- έξω από το σπίτι του στα Ιλίσια, αφού κατονομάστηκε ως δράστης -ο οποίος μάλιστα σχετίζεται με την τρομοκρατία- μέσω ενός ανώνυμου τηλεφωνήματος στην ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με μία ληστεία που τελέστηκε το 2018.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ