Παρασκευή 27 Μαϊου 2022

Παρέμβαση εισαγγελέα για τους αρνητές μοναχούς του Αγίου Όρους

Ο Ιερομόναχος Γαβριήλ είχε καταγγείλει ότι αρκετοί μοναχοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη Νέα Σκήτη στο Άγιο Όρος, καθώς «η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη με τον κορονοϊό και τους αρνητές μοναχούς».

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παρέμβαση εισαγγελέα για τους αρνητές μοναχούς του Αγίου Όρους eurokinissi

Αρνητές μοναχοί Αγίου Όρους: Παρέμβαση εισαγγελέα για τους αρνητές μοναχούς του Αγίου Όρους καθώς ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή για έρευνα της υπόθεσης.

Αφορμή σύμφωνα με το grtimes.gr αποτέλεσαν δηλώσεις ιερομόναχου για πνευματικούς που επηρεάζουν πιστούς όσον αφορά την αντιμετώπιση του κορονοϊού και τα συνέπεια τους οδηγούν στο θάνατο. Αρνητές μοναχοί Αγίου Όρους

Αρνητές μοναχοί Αγίου Όρους: Η καταγγελία του Ιερομόναχου Γαβριήλ

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιερομόναχος Γαβριήλ σε συνέντευξή του στο VimaOrthodoxias είχε καταγγείλει ότι αρκετοί μοναχοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη Νέα Σκήτη στο Άγιο Όρος, καθώς «η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη με τον κορονοϊό και τους αρνητές μοναχούς».

«Οι Ιερομόναχοι, αυτοί που βγαίνουν έξω και εξομολογούν, έχουν πεθάνει πολύ κόσμο», επισημαίνει. «Εκτός αυτού, συμβουλεύουν τον κόσμο να μην κάνει το εμβόλιο και ότι ο κορονοϊός είναι μία απλή γρίπη», τονίζει ο Αγιορείτης μοναχός.

Ακούστε τη συνέντευξη του Ιερομόναχου στο vimaorthodoxias.gr:

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ