Παρέμβαση του Δημήτρη Τσοβόλα για τις πυρκαγιές

"Μόνο όταν η κυβέρνηση νομοθετήσει ότι στις δασικές εκτάσεις συνολικά, δεν θα χορηγούνται άδειες ενεργειακών εγκαταστάσεων, μόνο τότε θα σταματήσουν οι υποψίες για σκόπιμες πυρκαγιές".

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παρέμβαση του Δημήτρη Τσοβόλα για τις πυρκαγιές EUROKINISSI

Ηχηρή παρέμβαση του Δημήτρη Τσοβόλα για το θέμα των πυρκαγιών που προκάλεσαν βιβλική καταστροφή στην χώρα. Ο δικηγόρος και τέως Υπουργός Οικονομικών επισημαίνει πως “μόνο όταν η κυβέρνηση νομοθετήσει ότι στις δασικές εκτάσεις συνολικά, δεν θα χορηγούνται άδειες ενεργειακών εγκαταστάσεων, μόνο τότε θα σταματήσουν οι υποψίες για σκόπιμες πυρκαγιές”.

Παρέμβαση του Δημήτρη Τσοβόλα για τις καταστροφικές πυρκαγιές

Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Τσοβόλα

“Η Κυβέρνηση αντί να εξαγγείλει για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους ότι οι πυρόπληκτες δασικές εκτάσεις θα κηρυχθούν αναδασωτέες – για νέο μας το είπαν αυτό; – θα πρέπει να δηλώσει και να νομοθετήσει ότι στις δασικές εκτάσεις συνολικά, δεν θα χορηγούνται άδειες εγκατάστασης και λειτουργίας ανεμογεννητριών κι οποιασδήποτε άλλης ενεργειακής εγκατάστασης, γιατί αλλάζει η χρήση του δάσους.

Μόνο τότε θα σταματήσουν οι υποψίες που διατυπώνονται έντονα τις τελευταίες ημέρες για σκόπιμες πυρκαγιές, επειδή αυτές εξυπηρετούν μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ