Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023

ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για να μπει “φρένο” στη νέα απόπειρα Κασιδιάρη για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

"Σε όλες τους τις προσπάθειες οι νεοναζί εγκληματίες θα βρίσκουν απέναντι τη συγκροτημένη και τεκμηριωμένη απάντηση του ΠΑΣΟΚ", τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για να μπει “φρένο” στη νέα απόπειρα Κασιδιάρη για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου eurokinissi

Υπόμνημα με στόχο να μπει εμπόδιο και στη νέα απόπειρα του καταδικασμένου χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη, κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Χαριλάου Τρικούπη, μετά την κατάθεση του υπομνήματος το Σάββατο, «δεν θα επιτρέψει σε ένα εγκληματικό μόρφωμα μετά την υπονόμευση της Δημοκρατίας μας να επιδοθεί στην κοροϊδία και τον εξευτελισμό των θεσμών της».

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι το «τέχνασμα του συνδυασμού ανεξαρτήτων υποψηφίων μόνο σκοπό έχει την καταστρατήγηση της σχετικής διάταξης» και πως η «η περιφρούρηση της συνταγματικής τάξης και της δημοκρατίας μας ήταν το πρωταρχικό μέλημά μας σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή».

Υπενθυμίζεται, όπως έγραψε το dikastiko.gr, ότι η αίτηση του Ηλία Κασιδιάρη περιλαμβάνεται στις 44 αιτήσεις που κατατέθηκαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, μεταξύ των οποίων 35 κόμματα, 5 συνασπισμοί  κομμάτων, 1 συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων και 3 μεμονωμένοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι.

Εκλογές 25ης Ιουνίου

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Υπόμνημα κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ: Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος

«Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κατέθεσε σήμερα στο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου υπόμνημα για να εμποδίσει τη νέα απόπειρα Κασιδιάρη να κατέλθει στις εκλογές και να εισέλθει στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, πάντα στην πρωτοπορία των αγώνων για τη δημοκρατία και τους θεσμούς δεν θα επιτρέψει σε ένα εγκληματικό μόρφωμα μετά την υπονόμευση της Δημοκρατίας μας να επιδοθεί στην κοροϊδία και τον εξευτελισμό των θεσμών της με το τέχνασμα του συνδυασμού ανεξαρτήτων υποψηφίων που μόνο σκοπό έχει την καταστρατήγηση της σχετικής διάταξης.

Η περιφρούρηση της συνταγματικής τάξης και της δημοκρατίας μας ήταν το πρωταρχικό μέλημά μας σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή. Για αυτό σε όλες τους τις προσπάθειες οι νεοναζί εγκληματίες θα βρίσκουν απέναντι τη συγκροτημένη και τεκμηριωμένη απάντηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ