Τετάρτη 22 Μαϊου 2024

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: “Η εικονική πραγματικότητα στην οποία ζει ο κ. Μητσοτάκης, δεν έχει καμία σχέση με την οδυνηρή πραγματικότητα των Ελλήνων πολιτών”

"Ο ρυθμός αύξησης του πληθωρισμού τροφίμων στην Ελλάδα σε σχέση με την ΕΕ ήταν υπερτετραπλάσιος τον Μάρτιο", τόνισε το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωση.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: “Η εικονική πραγματικότητα στην οποία ζει ο κ. Μητσοτάκης, δεν έχει καμία σχέση με την οδυνηρή πραγματικότητα των Ελλήνων πολιτών” EUROKINISSI

“Η εικονική πραγματικότητα στην οποία ζει ο κ. Μητσοτάκης, δεν έχει καμία σχέση με την οδυνηρή πραγματικότητα των Ελλήνων πολιτών, που κατατάσσονται προτελευταίοι σε αγοραστική δύναμη σε όλη την Ευρώπη”, τόνισε, με ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αναφορικά με τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες για τον πληθωρισμό.

“Ο κ. Μητσοτάκης έχει τρεις φορές σε διάστημα ενός έτους διαβεβαιώσει τους πολίτες ότι ‘τα δύσκολα είναι πίσω μας’ σχετικά με την ακρίβεια, και σημειώνει πως ‘σήμερα εντόπισε ‘ενθαρρυντικές’ ενδείξεις στον πληθωρισμό του Μαρτίου‘”, επισημαίνει.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: “Ο ρυθμός αύξησης του πληθωρισμού τροφίμων στην Ελλάδα σε σχέση με την ΕΕ ήταν υπερτετραπλάσιος τον Μάρτιο”

“Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αντιθέτως υπογραμμίζει ότι μερικές …αποθαρρυντικές ενδείξεις σύμφωνα με την Εurostat, όπως τονίζει, είναι, ο ρυθμός αύξησης του πληθωρισμού τροφίμων στην Ελλάδα σε σχέση με την ΕΕ ήταν υπερτετραπλάσιος τον Μάρτιο”.

“5,4% στην Ελλάδα και μόλις 1,2% στην ΕΕ”, δημοσιεύοντας σχετικό διάγραμμα της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ