Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: “Με όρους ανακύκλωσης, ο Πρωθυπουργός προχώρησε σε έναν ακόμη ανασχηματισμό”

"Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί πάλι με όρους επικοινωνίας και ανασχηματισμούς 'μουσικών καρεκλών' να διαχειριστεί την πολιτική φθορά της", επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: “Με όρους ανακύκλωσης, ο Πρωθυπουργός προχώρησε σε έναν ακόμη ανασχηματισμό” eurokinissi

Πυρά προς την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για ανασχηματισμό της κυβέρνησης εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, επισημαίνοντας ότι “Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέτυχε παταγωδώς να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών σε μια σειρά από γεγονότα και χρειάστηκαν έξι μήνες στον κ. Μητσοτάκη για να το ομολογήσει”.

Στη συνέχεια, επισημαίνει ότι, “οχυρωμένη στην αλαζονεία της, με διάθεση μόνο για διευθετήσεις συμφερόντων και όχι μεταρρυθμίσεις προς όφελος των πολιτών και ιδίως των πιο αδύναμων, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί πάλι με όρους επικοινωνίας και ανασχηματισμούς ‘μουσικών καρεκλών’ να διαχειριστεί την πολιτική φθορά της”.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: “Με όρους ανακύκλωσης, ο Πρωθυπουργός προχώρησε σε ανασχηματισμό, ομολογώντας την στελεχιακή ένδεια και την αποτυχία”

Και καταλήγει λέγοντας, “με όρους ανακύκλωσης, ο Πρωθυπουργός προχώρησε σε έναν ακόμη ανασχηματισμό, ομολογώντας την στελεχιακή ένδεια και την αποτυχία της δήθεν επιτελικής κυβέρνησής του, που παραμένει από τις μεγαλύτερες αριθμητικά”. Επισημαίνει ότι “ο κ. Χρυσοχοΐδης επιστρέφει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αφού πρώτα είχε απομακρυνθεί ως αποτυχημένος μετά τις πυρκαγιές του 2021 και με ‘διαπιστευτήρια’ την αναποτελεσματική παρουσία του στο υπουργείο Υγείας, καθώς το Ε.Σ.Υ. καταρρέει και απαξιώνεται συστηματικά. Ως φαίνεται, το Υπουργείο Υγείας είναι μονοπώλιο των πολιτικών τέκνων του Γιώργου Καρατζαφέρη”. 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ