Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου 2023

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για δηλώσεις Γεωργιάδη: “Σχέδια που πλήττουν την βελτίωση της ποιότητας εργασίας θα μας βρουν απέναντι”

"Και μόνο το γεγονός ότι η πρώτη συζήτηση που άνοιξε ο νέος υπουργός Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, δεν επιδιώκει τη βελτίωση των όρων εργασίας των μισθωτών, αλλά την εντατικοποίηση τους, είναι σαφής οπισθοχώρηση από τον σχετικό διάλογο που εξελίσσεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο"

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για δηλώσεις Γεωργιάδη: “Σχέδια που πλήττουν την βελτίωση της ποιότητας εργασίας θα μας βρουν απέναντι” eurokinissi

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σάββατο το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για εργασία σε πολλαπλούς εργοδότες.

Συγκεκριμένα σε κοινή δήλωσή τους οι Γιώργος Μουλκιώτης, υπεύθυνος Κ.Τ.Ε Εργασίας και Μιχάλης Καλαντζόπουλος, Γραμματέας Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επισημαίνουν ότι “οι χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας, Α. Γεωργιάδη δημιούργησαν αλγεινή εντύπωση στη μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων.

Και μόνο το γεγονός ότι η πρώτη συζήτηση που άνοιξε ο νέος υπουργός Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, δεν επιδιώκει τη βελτίωση των όρων εργασίας των μισθωτών, αλλά την εντατικοποίηση τους, είναι σαφής οπισθοχώρηση από τον σχετικό διάλογο που εξελίσσεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και από τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων”

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για δηλώσεις Γεωργιάδη

pasok.gr

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για δηλώσεις Γεωργιάδη: Αναλυτικά η κοινή δήλωση των Μουλκιώτη-Καλατζόπουλου

“Οι χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας, Α. Γεωργιάδη δημιούργησαν αλγεινή εντύπωση στη μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων.

Και μόνο το γεγονός ότι η πρώτη συζήτηση που άνοιξε ο νέος υπουργός Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, δεν επιδιώκει τη βελτίωση των όρων εργασίας των μισθωτών, αλλά την εντατικοποίηση τους, είναι σαφής οπισθοχώρηση από τον σχετικό διάλογο που εξελίσσεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και από τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ωστόσο δεν πρόκειται να ξεκινήσει μια άναρχη συζήτηση μεσω δηλώσεων και διαρροών, που αλλάζουν από το πρωί μέχρι το απόγευμα.

Περιμένουμε το σχετικό σχέδιο νόμου ώστε να τοποθετηθούμε ολοκληρωμένα με γνώμονα τα πραγματικά συμφέροντα των εργαζομένων και των επιχειρήσεων.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής υπερασπίζεται στην πράξη την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας εργασίας και ζωής της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας. Σχέδια που πλήττουν αυτήν τη σταθερή θέση μας, θα μας βρουν απέναντι”

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ