Πάτρα: Κακουργηματική δικογραφία για βιασμό ανήλικης
Παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης - Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σχηματίστηκε σε βάρος άνδρα που κατηγορείται για βιασμό και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης στην Πάτρα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς, βρισκόμενος χθες το μεσημέρι σε σπίτι συγγενικού προσώπου της ανήλικης, φέρεται να την προσέγγισε τη στιγμή που ήταν μόνη της και στη συνέχεια, με την άσκηση σωματικής βίας, να τέλεσε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.
Η ανήλικη εξετάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών παρουσία παιδοψυχιάτρου και παραγγέλθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κακόβουλο λογισμικό: Ο Χρίστος Κούγιας απενεργοποιεί τους λογαριασμούς του στα social media Τηλεφωνική απάτη: Πώς απέσπασαν 5.000 ευρώ από ηλικιωμένη Νέο κληρονομικό δίκαιο: “Κλείδωσε” η αύξηση κληρονομιάς για συζύγους – “Αγκάθι” τα χρέη Θεσσαλονίκη: Γέφυρα σωτηρίας για 6χρονο αγοράκιΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr