Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Πάτρα: Πρώην αθλήτρια καταγγέλλει προπονητή για κακοποίηση – Τι είπε ο καταγγελλόμενος

Η γυναίκα που παλαιότερα είχε συνεργαστεί μαζί του, φέρεται να τον κατήγγειλε για κακοποιητική συμπεριφορά

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πάτρα: Πρώην αθλήτρια καταγγέλλει προπονητή για κακοποίηση – Τι είπε ο καταγγελλόμενος freepik

Αναστάτωση επικρατεί στην Πάτρα έπειτα από καταγγελία πρώην αθλήτριας της γυμναστικής για κακοποίηση από τον προπονητή της. Ο συγκεκριμένος άνδρας εργάζεται αρκετά χρόνια σε Σύλλογο στην πόλη.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η γυναίκα που παλαιότερα είχε συνεργαστεί μαζί του, φέρεται να τον κατήγγειλε για κακοποιητική συμπεριφορά περιγράφοντας με αρκετές λεπτομέρειες τους ισχυρισμούς της.

Μάλιστα ήδη για την καταγγελία της έχουν ενημερωθεί τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το πώς τελικά θα εξελιχτεί η υπόθεση.

Σε επικοινωνία του με την τοπική εφημερίδα ο προπονητής είπε: «Θα προασπίσω το όνομα και την αξιοπρέπεια μου. Εφόσον χρειαστεί θα κινηθώ νομικά. Τώρα δεν θα ήθελα να κάνω το οποιοδήποτε. Θα το κάνω όταν και εάν κριθεί απαραίτητο».

Άνθρωπος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ότι όλες αυτές οι υποθέσεις με τις καταγγελίες έχουν σταλεί στην Εισαγγελία, αλλά και στην Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας με την προοπτική να διερευνηθούν σε βάθος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ