Πάτρα: Στέλεχος της Διοίκησης στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” έκανε “ντου” νύχτα και με… πιτζάμες

Οι εργαζόμενοι έχουν ενημερώσει τους συνδικαλιστές τους προκειμένου να υπάρξει επίσημη καταγγελία και να διερευνήσουν αν κάτι τέτοιο προβλέπεται από το καταστατικό λειτουργίας

NEWSROOM
Πάτρα: Στέλεχος της Διοίκησης στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” έκανε “ντου” νύχτα και με… πιτζάμες

Την υποψία που είχαν εδώ και μερικές εβδομάδες, ότι κάποιο στέλεχος από τη διοίκηση του νοσοκομείου, παρακολουθεί αδιάλειπτα τις κινήσεις τους ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας, επιβεβαίωσαν εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», η υποψία έγινε βεβαιότητα πριν από λίγες ημέρες, όταν στέλεχος της διοίκησης πραγματοποίησε έφοδο στο νοσοκομείο, προκειμένου να ελέγξει τυχόν απουσίες εργαζομένων από το πόστο τους. Ήταν δε τέτοια η βιασύνη του να μεταβεί στο χώρο του νοσοκομείου που εμφανίστηκε φορώντας…τις πιτζάμες του και μόνο ένα μπουφάν από πάνω!

«Φαίνεται πως εκείνο το βράδυ παρατήρησε ότι απουσίαζαν άτομα από τα εξωτερικά ιατρεία και αποφάσισε να κάνει το «ντου»! Ήταν, δε, τόσο βιαστικός, που εμφανίστηκε… με τις πιτζάμες, φορώντας μόνο ένα μπουφάν από πάνω. Ήταν ολοφάνερο πως είχε δει ότι απουσίαζαν άτομα και έσπευσε για να ελέγξει. Και φυσικά για να προλάβει, μήπως στο μεταξύ επέστρεφαν, δεν σπατάλησε χρόνο να ντυθεί και μας ήρθε με τις πιτζάμες» ανέφερε στην εφημερίδα γνωστός συνδικαλιστής.

gnomip.gr

Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»: Με γέλιο αλλά και δυσαρέσκεια αντιμετωπίζουν το περιστατικό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το θέμα έχει ήδη λάβει διαστάσεις στο νοσοκομείο και στους «διαδρόμους» εργαζόμενοι το αντιμετωπίζουν «χιουμοριστικά». Άλλοι, πάλι, θεωρούν πολύ σοβαρό το γεγονός διοικητικό στέλεχος να παρακολουθεί τις κινήσεις όλων… εξ αποστάσεως!

«Δηλαδή, ούτε τουαλέτα δεν μπορεί να πάει κάποιος; Δεν γνωρίζει ότι η όποια απουσία θα είναι σίγουρα δικαιολογημένη, αφού το καθημερινό βάρος είναι τεράστιο, οπότε ειδικά από αυτό το ‘’πόστο’’ δεν δικαιολογείται η όποια αδικαιολόγητη απουσία»; αναρωτιούνται.

Σημειώνεται πως οι εργαζόμενοι έχουν ενημερώσει τους συνδικαλιστές τους προκειμένου να υπάρξει επίσημη καταγγελία και να διερευνήσουν αν κάτι τέτοιο προβλέπεται από το καταστατικό λειτουργίας, καθώς είναι προφανές ότι με κάποιο λογισμικό έχει συνδέσει τις κάμερες ασφαλείας με το κινητό του τηλέφωνο κι έτσι έχει… 24ωρη «γνώση» όσων συμβαίνουν..

Πηγή: Πελοπόννησος

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ