Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2023

Πάτρα: Στο εδώλιο ο γιατρός που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του όταν αυτό ήταν βρέφος

Παραπέμφθηκε να δικαστεί για κακουργήματα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πατρών ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πάτρα: Στο εδώλιο ο γιατρός που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του όταν αυτό ήταν βρέφος Pixabay

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηλείας, στον Πύργο κάθεται ο γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια στο παιδί του. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί το 2018 στην Πάτρα και είχε σοκάρει το Πανελλήνιο καθώς ο επίκουρος γιατρός με την ειδικότητα του παιδίατρου, που κατηγορείται πως ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του, όταν αυτό ήταν βρέφος.

Γιατρός κατηγορείται για ασέλγεια στο παιδί του: Παραπέμφθηκε να δικαστεί για κακουργήματα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πατρών

Η εκδίκαση της υπόθεσης του επικουρικού γιατρού, ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη, ενώ ο κατηγορούμενος πατέρας παραπέμφθηκε να δικαστεί για κακουργήματα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πατρών ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Γιατρός κατηγορείται για ασέλγεια στο παιδί του

freepik

Πιο συγκεκριμένα, οι κακουργηματικές πράξεις, που έχουν αποδοθεί στον κατηγορούμενο αφορούν γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών εξ αίματος, κατ’ εξακολούθηση.

Ο γιατρός που βρίσκεται στο εδώλιο αρνείται τα πάντα. Η σύζυγός του όμως και η πεθερά του επιμένουν με τις πράξεις που του έχουν αποδοθεί να είναι κακουργηματικές.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, κατά την πρώτη ημέρα της διαδικασίας κατέθεσαν ως μάρτυρες η καταγγέλλουσα μητέρα του βρέφους, καθώς και η μητέρα της, ενώ η επόμενη δικάσιμος έχει προσδιοριστεί για τις 23 Οκτωβρίου 2023.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ