Κυριακή 03 Ιουλίου 2022

Πάτρα: Στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη οι δικηγόροι των συγγενών της σπιτονοικοκυράς

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πάτρα: Στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη οι δικηγόροι των συγγενών της σπιτονοικοκυράς eurokinissi

Στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα μπήκαν οι δικηγόροι της εκλιπούσας σπιτονοικοκυράς, στο πλαίσιο των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν κατατεθεί από τους συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως εφόσον υπάρχουν οι νόμιμοι κληρονόμοι τους οποίους εκπροσωπούν, πήγαν με κλειδαρά και άνοιξαν την κεντρική είσοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου βρήκαν παραβιασμένη την πόρτα, δεν συνέχισαν προς τον 2ο όροφο και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα, Κωνσταντίνος Λέων και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ζητώντας τα κλειδιά ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού και να καταγράψουν τα κινητά περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται εντός της οικίας.

MEGA

Γαλεντέρης: Αναμφισβήτητα τοξική η ποσότητα κεταμίνης που έλαβε η Τζωρτζίνα

Ο ιατροδικαστής Δ. Γαλεντέρης μίλησε στο Mega για την ποσότητα κεταμίνης που ανευρέθη στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Υπενθυμίζεται πως οι τοξικολογικές από το εργαστήριο του κ. Ράικου έδειξαν πως η συγκέντρωση της κεταμίνης στο μεταθανάτιο δείγμα αίματος ήταν ίση με 6.5 μg/μL.

Ο κ. Γαλεντέρης αξιολογώντας την εν λόγω ποσότητα, είπε πως είναι αναμφισβήτητα τοξική.

«Είναι θανατηφόρα δόση, δεν είναι η δόση που περιμέναμε ότι μπορεί να σκοτώσει ελέφαντα, παρ’ όλα αυτά είναι μια συγκέντρωση που είναι στα όρια της τοξικότητας και μπορεί να επιφέρει θάνατο σε ενήλικα» συμπλήρωσε.

Κατόπιν, εκτίμησε πως χρησιμοποιήθηκαν 2 με 3 φιαλίδια των 100 μg/mL στην Τζωρτζίνα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ