Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Πειθαρχικός έλεγχος για τους δύο ΟΥΚάδες που εμπλέκονται σε υπόθεση κατοχής εκρηκτικών και όπλων

Η διαδικασία αυτή είναι ανεξάρτητη από τις σε βάρος τους εξελίξεις σε νομικό επίπεδο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πειθαρχικός έλεγχος για τους δύο ΟΥΚάδες που εμπλέκονται σε υπόθεση κατοχής εκρηκτικών και όπλων (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Το Πολεμικό Ναυτικό ξεκινά πειθαρχικό έλεγχο σε βάρος των δύο ΟΥΚάδων που κατηγορούνται ότι εμπλέκονται σε υπόθεση με εκρηκτικά και όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, και αρμόδιες πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, θα φτάσει μέχρι και το ερώτημα της απόταξης.

Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν ότι η διαδικασία αυτή είναι ανεξάρτητη από τις σε βάρος τους εξελίξεις σε νομικό επίπεδο.

Πειθαρχικός έλεγχος για τους ΟΥΚάδες

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Πειθαρχικός έλεγχος για τους ΟΥΚάδες: Το χρονικό

Υπενθυμίζεται, όπως έγραψε το dikastiko.gr, οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους, και τους αποδίδονται πλημμεληματικές κατηγορίες και θα διενεργηθεί περαιτέρω έρευνα.

“Μια ‘πολυδιαφημισμένη δικογραφία’ ακόμη αποδείχθηκε ‘άνθρακες’, καθώς αμφότεροι οι εντολείς μου μάχιμα στελέχη της πλέον επίλεκτης μονάδας του Ελληνικού Ναυτικού αφέθησαν ελεύθεροι σήμερα από την εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιώς επειδή αποδείχτηκε ότι ουδεμία σχέση είχαν με τον έτερο συλληφθέντα όπως επίσης ουδεμία επικοινωνία είχαν με αυτόν. Ως εκ τούτου όλα τα σημερινά δημοσιεύματα περί δήθεν «συνεργασίας» ποινικών – τρομοκρατών «επικείμενου μεγάλου χτυπήματος, κ.λπ.» αποτελούν φαντασιοπληξίες και κακά σενάρια αποτυχημένων σκηνοθετών. Ευτυχώς που λειτουργοί της Δικαιοσύνης δεν αφήνουν τους αποτυχημένους σκηνοθέτες να υπαγορεύουν τις αποφάσεις τους” δήλωσε ο συνήγορος των δυο κατηγορουμένων Βαγγέλης Καντιάνης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ