Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Με 18 εκατ. ευρώ στηρίζει τις δομές υγείας για προσλήψεις προσωπικού

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Με 18 εκατ. ευρώ στηρίζει τις δομές υγείας για προσλήψεις προσωπικού

Ειδικότερα, η συγκεκριμένη δράση, περιλαμβάνει, όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια, «την ενίσχυση, με ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και βοηθητικό προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων της Δυτικής Ελλάδας, των δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, δομών και μονάδων υγείας αρμοδιότητας των υγειονομικών περιφερειών, του ΕΚΑΒ και του ΕΟΠΠΥ».

Οι επαγγελματίες υγείας που θα προσληφθούν θα υπογράψουν, σύμφωνα με την Περιφέρεια, «συμβάσεις εργασίας ΙΔΟΧ διετούς διάρκειας».

Σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Φαρμάκης, με αφορμή την υπογραφή της απόφασης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας από την πρώτη στιγμή στηρίζει τις νοσηλευτικές μονάδες και τους εργαζόμενους σε αυτές, στη μάχη κατά της COVID-19 και δεν πρόκειται να σταματήσει να το κάνει» προσθέτοντας: «Οι ανάγκες σε εξοπλισμό είναι μεγάλες. Όμως ακόμα μεγαλύτερες, ίσως και πιο πολύτιμες, είναι οι ανάγκες σε έμψυχο δυναμικό. Γι’ αυτό και δίνουμε τη δυνατότητα ενίσχυσης των τοπικών μονάδων υγείας με πρόσθετο ανθρώπινο δυναμικό».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ