Κυριακή 29 Μαϊου 2022

Περιφερειάρχης Αττικής: “Το γαϊτανάκι ότι για όλα φταίει ο Πατούλης πρέπει να τελειώνει” – Αιχμές για την κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

"Ζητάω συγγνώμη για τις δικές μου ευθύνες και όχι για άλλων, να βγουν να τα πουν όπως πρέπει και οι άλλοι γιατί πάνω από εμένα και τα κόμματα είναι η Ελλάδα" τόνισε ο Γιώργος Πατούλης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Περιφερειάρχης Αττικής: “Το γαϊτανάκι ότι για όλα φταίει ο Πατούλης πρέπει να τελειώνει” – Αιχμές για την κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ eurokinissi

Κακοκαιρία “Ελπίς” Πατούλης: Για το μπαλάκι των ευθυνών σχετικά με τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία “Ελπίς” αλλά και για τα λάθη που έγιναν στην διαχείριση, μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Πατούλης.

Κακοκαιρία "Ελπίς" Πατούλης

eurokinissi

Κακοκαιρία “Ελπίς” Πατούλης: “Το γαϊτανάκι ότι για όλα φταίει ο Πατούλης πρέπει να τελειώνει” 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο  περιφερειάρχης Αττικής μιλώντας στο OPEN  «το γαϊτανάκι ότι για όλα φταίει ο Πατούλης πρέπει να τελειώνει», δήλωσε χαρακτηριστικά για τις ευθύνες που του καταλογίζονται, ενώ άφησε αιχμές για τη διαχείριση της κρίσης από την κυβέρνηση, καλώντας όλους τους υπεύθυνους «να βγουν με ανδρεία όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αναλαμβάνω εγώ τις ευθύνες που μας αναλογούν».

«Εμείς κλείσαμε τα σχολεία, οι δημόσιες υπηρεσίες κλείσανε;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πατούλης.

«Να αναλάβουν τις ευθύνες όσοι τις έχουν. Εγώ είμαι ένας κρίκος της αλυσίδας της πολιτικής προστασίας, δεν είμαι η πολιτική προστασία, υπάρχουν και άλλοι κρίκοι της αλυσίδας» είπε ο περιφερειάρχης Αττικής.

Εν συνεχεία, ο Γιώργος Πατούλης ζήτησε συγγνώμη για το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί.

«Προφανώς και ζητάω συγγνώμη, είμαι ένας από τους πολίτες που με επέλεξαν οι πολίτες. Ζητάω συγγνώμη για τις δικές μου ευθύνες και όχι για άλλων, να βγουν να τα πουν όπως πρέπει και οι άλλοι γιατί πάνω από εμένα και τα κόμματα είναι η Ελλάδα».

Όσον αφορά το επιχειρησιακό τμήμα της διαχείρισης, «από τη στιγμή που δεν κήρυξαν γενική αργία τη Δευτέρα το έργο της περιφέρειας ήταν αδύνατος να συντελεστεί. Όλο οι δρόμοι έκλεισαν και χιλιάδες αυτοκίνητα βρέθηκαν στους δρόμους ενώ εμείς θα έπρεπε να τους καθαρίσουμε. Η ευθύνη της περιφέρειας ήταν να είναι ανοιχτά ή κλειστά τα σχολεία και να φροντίσει να είναι ανοιχτοί οι δρόμοι εφόσον μπορούσαν να κινηθούν τα εκχιονιστικά».

«Πώς άνοιξαν οι δρόμοι με μαγικό τρόπο; Ήρθε κάποιος μάγος και τα άνοιξε. Το πρόβλημα με τα αυτοκίνητα δημιουργήθηκε επειδή εγκλωβίστηκαν σε κεντρικούς δρόμους αφού έκλεισε η Αττική Οδός αλλά εμείς δεν μπορούμε να τα βγάλουμε και ζητήσαμε βοήθεια από την Τροχαία που έκανε σπουδαία δουλειά» τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής, ενώ μίλησε πολύ θετικά και για τη συμβολή του στρατού.

ΠΗΓΗ/ΒΙΝΤΕΟ: OPEN

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ