Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Κουλούρης

Έφυγε από τη ζωή σήμερα, σε ηλικία 65 ετών, ο δημοσιογράφος Βασίλης Κουλούρης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Κουλούρης

Έφυγε από τη ζωή σήμερα, σε ηλικία 65 ετών, ο δημοσιογράφος Βασίλης Κουλούρης.

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία από την εφημερίδα «ΑΥΓΗ».

Στη συνέχεια εντάχθηκε στο δυναμικό της «ΕΡΑ 4», όπου ανέλαβε διευθυντής ειδήσεων, για να μετακινηθεί αργότερα στην «ΕΡΑ 1», έχοντας και πάλι διευθυντική θέση.

Εργάστηκε στον «Μικρομέτοχο», στον «ΕΠΕΝΔΥΤΗ» και τις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» και «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ».

Στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ αναφέρει :

“Ο Βασίλης Κουλούρης ήταν άνθρωπος αξιοπρεπής, χαμηλών τόνων, σεμνός και ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους και συνάδελφους του. Στην επαγγελματική του ζωή διακρίθηκε για την επάρκειά του, την συναδελφική αλληλεγγύη αλλά και την αντικειμενικότητα με την οποία κάλυπτε το οικονομικό και χρηματιστηριακό ρεπορτάζ. Ο τρόπος που παρουσίαζε τα γεγονότα και κυρίως η χαρακτηριστική γραφή του, τον έκαναν να ξεχωρίσει στον επαγγελματικό στίβο και να τύχει καθολικής αποδοχής, όχι μόνο μεταξύ των συναδέλφων του, αλλά και μεταξύ των παραγόντων της αγοράς.

Ολιγαρκής από την φύση του, ό,τι περισσότερο αποζητούσε ήταν το ψάρεμα με την βάρκα του και το αμπέλι του με το καλό κρασί, που ίδιος εμφιάλωνε και το μοιραζόταν με τους φίλους του. Ταυτόχρονα, όμως, ποτέ δεν έχανε το ενδιαφέρον του για όλο το πλέγμα των πολιτικοκοινωνικών εξελίξεων.

Ο Βασίλης τιμούσε την έννοια της φιλίας όσο λίγοι, καθώς ήταν δοτικός και αυθεντικός, με πλούσιο εσωτερικό κόσμο και ακλόνητες αξίες, γεγονός που εκτίμησαν απεριόριστα όσοι συνεργάστηκαν μαζί του”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ