Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Πιερρακάκης: Και στα φαρμακεία τα ραντεβού για το εμβόλιο του κορονοϊού – Εξετάζεται και η χρήση των ΚΕΠ

"Οργανώνουμε τον εμβολιασμό μέσα από πολλαπλά κανάλια για τους πολίτες χωρίς ψηφιακές δεξιότητες" τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πιερρακάκης: Και στα φαρμακεία τα ραντεβού για το εμβόλιο του κορονοϊού – Εξετάζεται και η χρήση των ΚΕΠ eurokinissi

Στόχος της κυβέρνησης είναι ο εμβολιασμός του πληθυσμού να γίνει με όσο πιο απλό τρόπο.

Πολλαπλά κανάλια για την οργάνωση του εμβολιασμού θα αξιοποιήσει η κυβέρνηση σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, ο οποίος μιλώντας στη βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό προανήγγειλε την αξιοποίηση των περίπου 10. 000 φαρμακείων για τα ραντεβού και τόνισε ότι εξετάζεται η χρήση και των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

«Ο εμβολιασμός του πληθυσμού είναι η πιο μεγάλη άσκηση εφοδιαστικής αλυσίδας μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρόκειται για μια πρόκληση που απαιτεί την επίλυση πάνω από 100 λεπτομερειών. Εμείς ως υπουργείο δουλεύουμε για την εξυπηρέτηση των πολιτών και τον προγραμματισμό των ραντεβού», σημείωσε ο κ. Πιερρακάκης.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης αφού παρατήρησε πως στόχος είναι να κατοχυρωθεί ότι ο εμβολιασμός θα γίνει σωστά και προγραμματισμένα, τόνισε ότι απέναντι σε κάθε αντιεπιστημονική και ψευδή άποψη, πρέπει να προτάξουμε το ανάστημά μας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ