Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Πληροφορίες για ανασχηματισμό τις επόμενες ώρες – Τι αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πληροφορίες για επιστροφή Γεωργιάδη στο Υγείας και Χρυσοχοΐδη στο Προστασίας του Πολίτη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πληροφορίες για ανασχηματισμό τις επόμενες ώρες – Τι αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης EUROKINISSI

Ποδαρικό με “ανασχηματισμό” για την κυβέρνηση φαίνεται πως θα κάνει κάνει το 2024 καθώς ο  πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να κάνει “βελτιωτικές” κινήσεις.

Πληροφορίες του ethnos.gr αναφέρουν ότι η ανακοίνωση του ανασχηματισμού θα γίνει πολύ άμεσα ακόμα και μέσα στην ημέρα. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι αλλαγές δεν θα αφορούν ανασχηματισμό, αλλά… «στοχευμένες διορθωτικές κινήσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω».

Πάντως, είναι σαφές ότι τυχόν αλλαγές θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα, καθώς ο πρωθυπουργός έχει λάβει τις αποφάσεις του.

Ποδαρικό με “ανασχηματισμό” θα κάνει κάνει το 2024: Τι αποφάσισε ο Μητσοτάκης

Η σχετική φημολογία για ανασχηματισμό «φούντωσε» από το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα μέχρι και την Παρασκευή και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πράγματι θα υπάρξει μεγάλος ανασχηματισμός που θα αφορά πολλά υπουργεία.

Το σύνολο των υπουργείων έχει αξιολογηθεί ήδη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το επιτελείο του στο Μέγαρο Μαξίμου και φαίνεται ότι έχουν εντοπιστεί αδυναμίες σε συγκεκριμένα χαρτοφυλάκια, με αποτέλεσμα να κριθεί επιτακτική ανάγκη να αλλάξουν ορισμένοι υπουργοί.

Πληροφορίες για επιστροφή Γεωργιάδη στο Υγείας και Χρυσοχοΐδη στο Προστασίας του Πολίτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ατζέντα του πρωθυπουργού είναι και το υπουργείο Υγείας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως μετακινεί τον υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τη θέση του αναμένεται να αναλάβει με βάση τα όσα φημολογούνται ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες θα επιστρέψει στα καθήκοντα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, χαρτοφυλάκιο το οποίο γνωρίζει καλά. 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ