Ποινική δίωξη σε βάρος της Ειρήνης Μουρτζούκου για τον θάνατο του Παναγιωτάκη
Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση - Αναμένεται να κληθεί σε απολογία το προσεχές διάστημα
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI) Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος της Ειρήνης Μουρτζούκου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση για τη δολοφονία του μικρού Παναγιώτη.
Τη δίωξη άσκησε η εισαγγελέας Αμαλιάδας αφού μελέτησε σε βάθος τον φάκελο της υπόθεσης και αξιολόγησε το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων, τις ιατροδικαστικές εκθέσεις, τις μαρτυρίες, τις καταθέσεις και τα στοιχεία από την άρση των τηλεφωνικών κλήσεων. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην ανακρίτρια Αμαλιάδας, η οποία αναμένεται να καλέσει την κατηγορούμενη σε απολογία το αμέσως προσεχές διάστημα, σύμφωνα με το patrisnews.com.
Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορούμενη είχε αφήσει αιχμές κατά της μητέρας του Παναγιωτάκη, εντούτοις, οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν.
Η Ειρήνη Μουρτζούκου, κρατείται προσωρινά σε σωφρονιστικό κατάστημα καθώς έχει ομολογήσει τις δολοφονίες τεσσάρων βρεφών, εκ των οποίων τα δύο δικά της και κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πέθανε ο Αντώνης Μανιτάκης – Διήμερο πένθος στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ Κρατούμενος απέδρασε από την Ευελπίδων – ΒΙΝΤΕΟ Κομβικές αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας: Διήμερο επιστημονικών σεμιναρίων από τον ΔΣΑΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

