Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Ποιος είναι ο αστυνομικός Άγγελος – Το πρόσωπο πίσω από την επίθεση που δέχθηκε στη Νέα Σμύρνη

 Ο «αγαθός γίγαντας» όπως τον χαρακτηρίζουν, ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του. Προσελήφθη πριν από ένα χρόνο στην ΕΛΑΣ και την περασμένη Τρίτη βρέθηκε στο επίκεντρο των επεισοδίων και ξυλοκοπήθηκε.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ποιος είναι ο αστυνομικός Άγγελος – Το πρόσωπο πίσω από την επίθεση που δέχθηκε στη Νέα Σμύρνη

«Μη φοβάστε, θα αντέξω».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του αστυνομικού – το όνομα του οποίου είναι Άγγελος – προς τους συναδέλφους του, λίγα μετά την επίθεση που δέχθηκε.

Πρόκειται για τον αστυνομικό, που χτυπήθηκε βάναυσα στα επεισόδια κοντά στην πλατεία Νέας Σμύρνης.

Ήταν στη συγκέντρωση που διοργάνωσαν κάτοικοι και φορείς της περιοχής μετά τις καταγγελίες για την αστυνομική βία κατά νεαρού.

Μόνον, που οι «ρόλοι» άλλαξαν και στη θέση του θύματος βρέθηκε ο 28χρονος αστυνομικός, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από δεκάδες άτομα, τα οποία δεν είχαν σχέση με τη συγκέντρωση.

Είχε τελειώσει την Γυμναστική Ακαδημία και έχει δύο αδελφές, η μία ιστορικός και η άλλη νηπιαγωγός.

Τον παρουσιάζουν ως τον «αγαθό γίγαντα» που συμμετείχε εθελοντικά σε προγράμματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Γιος αστυνομικού από το Σιδηρόκαστρο Σερρών προσλήφθηκε το 2020 ως ειδικός φρουρός με την τελευταία προκήρυξη. Όπως αναφέρεται από μικρός ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του.

Ο πατέρας του είχε υπηρετήσει για 37 χρόνια στο συνοριακό και διαβατηριακό έλεγχο στον Προμαχώνα και συνταξιοδοτήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020. «Ακολούθησε αυτό το επάγγελμα γιατί του άρεσε να προσφέρει στην κοινωνία. Πιο πολύ σαν προσφορά όχι για επιδίωξη επιβολής νόμου και τα λοιπά ακραίων καταστάσεων. Του άρεσε να προσφέρει σαν αστυνομικός να προσφέρει στην κοινωνία» σημειώνουν οι συνάδελφοί του.

Ο Άγγελος είναι λάτρης της γυμναστικής με πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων και στο ταε κβο ντο.

«Μίλησα με τον πατέρα του και την ξαδέρφη του. Ο Άγγελος είναι καλά στην υγεία του. Έχει μώλωπες και ράμματα στο κεφάλι από τα χτυπήματα», είπε στοethnos.gr ο πρόεδρoς της Eνωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών, Αναστάσιος Αραμπατζής.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ