Τρίτη 04 Οκτωβρίου 2022

Πολάκης: «Χριστιανοταλιμπανισμός να πίνουν στην Εκκλησία από το ίδιο κουτάλι»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πολάκης: «Χριστιανοταλιμπανισμός να πίνουν στην Εκκλησία από το ίδιο κουτάλι» Ο Παύλος Πολάκης

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, αναφέρθηκε κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης στην Βουλή στα μέτρα πρόληψης από τον κορονοϊό.

Χαρακτηριστικά είπε πως «είδα τον παλαιό μου συμμαθητή και καθηγητή οικονομικών της Υγείας Ηλία Μόσιαλο να μασάει τα λόγια τα λόγια του για το εάν μεταδίδεται από μετάληψη ο κορονοϊός. Έλεος! Φοβάται μην του πουν κουβέντα».

Μάλιστα, κάλεσε το υπουργείο Υγείας, «ειδικά τώρα μετά τον κακό και λάθος χειρισμό στην Πάτρα… Δεν μπορεί να σταματάμε συγκεντρώσεις όπως το καρναβάλι και από την άλλη στις εκκλησίες να αφήνουμε να πίνουν από το ίδιο από κουτάλι… Αυτό είναι χριστιανοταλιμπανισμός, βάλτε τον ΕΕΟΔΥ να βγάλει ανακοίνωση. Σοβαρευτείτε, δεν είναι θέμα μη μουτρώσουν οι ιερωμένοι, άλλες Εκκλησίες το έκαναν αυτό…».

Τι είπε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης Ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης απέφυγε να πάρει θέσει σχετικά με τους εκκλησιασμούς και την Αγία Μετάληψη, ενώ παράλληλα ήταν καθησυχαστικός σχετικά με την εγρήγορση του συστήματος Υγείας, ανέφερε ότι έχει μειωθεί η προσέλευση στα κέντρα αιμοδοσίας λόγω κορονοϊού, ανέφερε πως προσπαθούμε να βρούμε και χώρους εκτός νοσοκομείων. Kαι πρόσθεσε πως η κατάσταση εκτιμάται καθημερινά.

“Είμαστε σε διαρκή επαφή με ΠΟΥ και το κέντρο λοιμώξεων, ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών”, τόνισε.

Ανέφερε πάντως, πως δεν υπήρξαν παραλείψεις ή λάθη στην Πάτρα, βλέπουμε τι γίνεται παγκοσμίως να το αντιμετωπίσουμε όλο μαζί, με επιτυχία, μπήκαμε σε δεύτερη φάση για αντιμετώπιση περιστατικών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ