Τρίτη 07 Δεκεμβρίου 2021

Πολυτεχνείο: Αποχώρησε τραυματισμένος ο Νίκος Μανιός πριν καταθέσει στεφάνι

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είχε πάρει μέρος στην εξέγερση των φοιτητών το 1973, τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πολυτεχνείο: Αποχώρησε τραυματισμένος ο Νίκος Μανιός πριν καταθέσει στεφάνι

Στο Πολυτεχνείο βρέθηκε σήμερα το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός για να τιμήσει την 48η επέτειο της εξέγερσης. Ο πρώην βουλευτής ο οποίος είχε πάρει μέρος στην εξέγερση των φοιτητών το 1973, τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν νωρίτερα.

Ο Νίκος Μανιός ωστόσο παρά τον τραυματισμό του κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων του Πολυτεχνείου. Στο Twitter μάλιστα κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες όπου φαίνεται το τραυματισμένο χέρι του κ. Μανιού. Νίκος Μανιός

Την είδηση του τραυματισμού του Νίκου Μανιού, ο οποίος είναι γνωστός για την αντιφασιστική του δράση, έκανε γνωστή στο Twitter, ο Νίκος Παππάς, καλώντας, μεταξύ άλλων, «να απομονωθεί πολιτικά η αλητεία».

«Ο “μάγκας” & επίδοξος πορτιέρης του Πολυτεχνείου να ντρέπεται για αυτή την εικόνα. Ο αγωνιστής Νίκος Μανιός, χτυπημένος από όσους νομίζουν ότι αυτοδίκαια αποφασίζουν ποιος δικαιούται να τιμά το Πολυτεχνείο. Ντροπή. Να πάρουν θέση όλες οι οργανώσεις. Να απομονωθεί πολιτικά η αλητεία» έγραψε ο Νίκος Παππάς στο Twitter.

Το περιστατικό σχολίασε και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς. «Δυστυχώς πολλοί σήμερα που νομίζουν ότι η αριστερά άρχισε με αυτούς, είναι ανιστόρητοι και αμόρφωτοι. Δεν σέβονται καθόλου την ιστορία και τα πρόσωπα σε αυτήν», ανέφερε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ