Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου 2021

Πολυτεχνείο: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς – Ποιοι σταθμοί θα είναι κλειστοί

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου θα υπάρχουν μεταβολές και τροποποιήσεις στα δρομολόγια.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πολυτεχνείο: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς – Ποιοι σταθμοί θα είναι κλειστοί

Πολυτεχνείο: Αλλαγές στην κίνηση των μέσων μαζικής μεταφοράς φέρνουν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Έτσι την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου θα υπάρχουν μεταβολές και τροποποιήσεις στα δρομολόγια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, «με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. ο σταθμός Μέγαρο Μουσικής θα κλείσει στις 3 το μεσημέρι και οι σταθμοί Σύνταγμα και Ευαγγελισμός θα κλείσουν στις 4:30 το απόγευμα».

Τροποποιήσεις θα υπάρξουν και σε δρομολόγια των γραμμών λεωφορείων και τρόλεϊ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με τις υποδείξεις της αστυνομίας. Πολυτεχνείο

Ο ΟΑΣΑ ενημερώνει το επιβατικό κοινό «ότι λόγω των εκδηλώσεων εορτασμού της 48ης επετείου του Πολυτεχνείου και με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής ή/και μεταφοράς της αφετηρίας λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης, σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ., για το χρονικό διάστημα έως την Πέμπτη 18/11/2021 και ώρα 06:00».

Επισημαίνεται πως για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερωθεί από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ