Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Πώς χρησιμοποιούμε τη μάσκα από σήμερα – Οδηγίες στο βίντεο που ανήρτησε ο πρωθυπουργός

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πώς χρησιμοποιούμε τη μάσκα από σήμερα – Οδηγίες στο βίντεο που ανήρτησε ο πρωθυπουργός

 

Το πρώτο βίντεο με τις οδηγίες δημόσιας υγείας, υγιεινή χεριών, αποστάσεις και χρήση μάσκας που γίνεται πλέον υποχρεωτική σε πολλούς κλειστούς χώρους και επιχειρήσεις, ανήρτησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην προσωπική του σελίδα στο facebook και το twitter.

«Τηρούμε ευλαβικά την υγιεινή των χεριών, κρατάμε αποστάσεις και κάνουμε χρήση μάσκας, είτε μίας χρήσης, είτε πολλαπλών χρήσεων (υφασμάτινη). Για να είναι όμως αποτελεσματική η μάσκα, πρέπει να τη χρησιμοποιούμε σωστά. Ακολουθούμε τις οδηγίες, μένουμε ασφαλείς», είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αρμόδια υγεινομική Επιτροπή, έδωσε από την πλευρά της οδηγίες για τις μάσκες, την υγιεινή των χεριών, τις αποστάσεις που πρέπει να κρατάμε, αλλά και το τι θα ισχύει για τα καταστήματα που ανοίγουν.

Τα μέτρα τίθενται σε ισχύ από τη Δευτέρα 4 Μαΐου. Στις διαφάνειες που ακολουθούν, παρουσιάζονται αναλυτικά οι οδηγίες για τη χρήση της μάσκας, τις αποστάσεις και την υγιεινή σε γραφεία, σχολεία, Πανεπιστήμια, φροντιστήρια, χώρους λατρείας, καταστήματα εστίασης, σούπερ μάρκετ και μαγαζιά τροφίμων, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ασανσέρ, ανοιχτούς χώρους, νοσοκομεία, ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής.

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ