Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Πόσο θα μας στοιχίσει μια παράβαση του νόμου … για την καραντίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσουχτερά πρόστιμα περιμένουν όσους θα παραβιάζουν την καραντίνα στη χώρα, η οποία τίθεται σε εφαρμογή από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 στις 06:00 το πρωί. Το ίδιο και αυτούς που θα επιχειρήσουν να βγουν εκτός περιφερειακής ενότητας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πόσο θα μας στοιχίσει μια παράβαση του νόμου … για την καραντίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα μπλόκα και τα πρόστιμα επιστρέφουν, έτσι για άσκοπη μετακίνηση το πρόστιμο είναι 150 ευρώ. Το πρόστιμο για μη χρήση μάσκας ανέρχεται επίσης στα 150 ευρώ.

Για όποιον επιχειρήσει να βγει εκτός περιφερειακής ενότητας θα του επιβληθεί πρόστιμο 300 ευρώ και επιπλέον αφαίρεση πινακίδων ενώ δεν θα του επιτραπεί και να συνεχίσει το ταξίδι του.

Σημειώνεται πως η κίνηση στα διόδια στις εθνικές οδούς είναι αυξημένη σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν περάσει τουλάχιστον 60.000 αυτοκίνητα μέχρι τώρα.

Όλα δείχνουν ότι οι Αθηναίοι με αφορμή την καραντίνα εγκαταλείπουν την πόλη μιας και την προηγούμενη Παρασκευή μόλις τα μισά αυτοκίνητα είχαν περάσει από τα διόδια δηλαδή περίπου 38.000 αυτοκίνητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα επιτρέπονται οι μετακινήσεις εκτός νομού, και οι εκδρομείς μπορούν να επιστρέψουν την Κυριακή παρά το lockdown που θα είναι σε ισχύ, αφού προβλέπεται η επιστροφή στον τόπο μόνιμης κατοικίας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ