Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2023

Power Pass 2: Σήμερα η καταβολή της ενίσχυσης στους καταναλωτές

Πώς δικαιολόγησε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας την καθυστέρηση στην καταβολή της ενίσχυσης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Power Pass 2: Σήμερα η καταβολή της ενίσχυσης στους καταναλωτές eurokinissi

Σήμερα, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022, αναμένεται η καταβολή του Power Pass 2 στους χιλιάδες πολίτες που το δικαιούνται.  Ερωτηθείς σχετικά με την καθυστέρηση στην πληρωμή ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας διευκρίνισε πως «αυτό συνέβη επειδή κάποιος πάροχος δεν είχε δώσει τα στοιχεία των πελατών του έτσι ώστε να ενσωματωθούν στην πλατφόρμα. Τα στοιχεία δόθηκαν την περασμένη Πέμπτη».

Σημειώνεται ότι η καταβολή του Power Pass 2 ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τα τέλη Αυγούστου ή το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Power Pass

eurokinissi

Power Pass 2: Οι δικαιούχοι της ενίσχυσης

Δικαιούχοι του Power Pass 2 είναι όσοι καταναλωτές έλαβαν εκκαθαριστικό λογαριασμό ρεύματος από τον πάροχό τους για τον Ιούνιο.

Οι δικαιούχοι υποχρεούνται να υποβάλουν εκ νέου αίτηση στο vouchers.gov.gr προκειμένου να λάβουν την ενίσχυση καθώς ελήφθησαν στοιχεία απευθείας από τους παρόχους ενέργειας.

Πολύ μικρότερα αναμένονται τα ποσά που θα πιστωθούν στους δικαιούχους σε σχέση με εκείνα που καταβλήθηκαν και αναλογούσαν στο εξάμηνο Δεκεμβρίου 2021 – Μαΐου 2022 καθώς η πληρωμή αυτή θα αφορά έναν μήνα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ