Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Πούλησε το νεογέννητο μωρό της 3.300 ευρώ για να αγοράσει μπότες

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πούλησε το νεογέννητο  μωρό της  3.300 ευρώ για να αγοράσει μπότες

Η 25χρονη Λουίζα Γκατζίεβα έβγαλε  στη μαύρη αγορά την μόλις επτά ημερών κορούλα της , προτού συναντηθεί σε καφετέρια πόλης του Νταγκεστάν της Ρωσίας,  με μυστικούς αστυνομικούς και τους την  παραδώσει για 300.000 ρούβλια (περίπου 3.300 ευρώ) .

Μέλη της οργάνωσης κατά της δουλείας “Alternativa” είχαν κανονίσει παριστάνοντας τους υποψήφιους αγοραστές μια συνάντηση με την 25χρονη – πριν την επιχείρηση της αστυνομίας – και προσπάθησαν να την πείσουν να μην πουλήσει το παιδί της. «Προσπαθήσαμε να της εξηγήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο τους κινδύνους που θα διέτρεχε το παιδί αν έπεφτε στα χέρια εγκληματιών, αλλά εκείνη αδιαφόρησε.

 

Το αποκορύφωμα του κυνισμού της ήταν ότι σε επιστολή της προς την αδελφή της, που γνώριζε τα πάντα, ανέφερε τι μπότες θα αγόραζε μετά την πώληση του μωρού», δήλωσαν σε ρωσικά ΜΜΕ. Η Γκατζίεβα είχε πει σ’ έναν άλλο υποψήφιο αγοραστή ότι θα έδινε μεγάλο μέρος των χρημάτων ως προκαταβολή για ένα σπίτι.

Όπως ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι αρμόδιες διωκτικές Αρχές στη Ρωσία, η 25χρονη «αφού έλαβε τα χρήματα παρέδωσε το παιδί στον “πελάτη” και μάλιστα του έκοψε απόδειξη».

Κατά την ανάκρισή της από τους επιθεωρητές της αστυνομίας,  ανακάλυψαν ότι έχει κι άλλα τρία παιδιά. Η γυναίκα ομολόγησε την ενοχή της και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ενώ το παιδί παραδόθηκε σε αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ