Πούτιν σε Τραμπ: Η Ρωσία δεν θα υποχωρήσει από τους στόχους της στην Ουκρανία
Τι ειπώθηκε στην τηλεφωνική επικοιωνία μεταξύ των δύο προέδρων

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είπε στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα μαζί του, ότι η Μόσχα δεν θα υποχωρήσει από τους στόχους της στην Ουκρανία, αλλά ότι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για μια διευθέτηση της σύγκρουσης μέσω διαπραγματεύσεων, δήλωσε ο σύμβουλος του Κρεμλίνου Γιούρτι Ουσακόφ.
Σε μια ευρεία συζήτηση, ο Τραμπ έθεσε το ζήτημα του γρήγορου τερματισμού του πολέμου, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο σύμβουλος του Κρεμλίνου Γιούρι Ουσακόφ. Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις, αλλά ότι η Μόσχα παραμένει επικεντρωμένη στην εξάλειψη των «βαθύτερων αιτιών», όπως τις αποκαλεί, της σύγκρουσης, η οποία διανύει τον τέταρτο χρόνο της.
Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ, ζήτησε «διπλωματική» διευθέτηση των συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατου πολέμου μεταξύ του Ιράν και του Ισραήλ.
«Η ρωσική πλευρά τόνισε τη σημασία της επίλυσης όλων των αμφιλεγόμενων θεμάτων, των διαφορών και των συγκρουσιακών καταστάσεων αποκλειστικά με πολιτικά και διπλωματικά μέσα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο σύμβουλος επί θεμάτων εξωτερικής πολιτικής του Πούτιν, ο Γιούρι Ουσακόφ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στη “μάχη” με δύο ψηφοδέλτια η Παράταξη “Με το Δικηγόρο” του Δ. Αναστόπουλου Αιματηρό επεισόδιο σε πανηγύρι στη Μυτιλήνη: Προφυλακιστέος ο 32χρονος δράστης Σε ύφεση η φωτιά στο Πικέρμι – Άνοιξε το λιμάνι της Ραφήνας Νέα σύλληψη για την υπόθεση ομαδικού βιασμού 14χρονηςΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr