Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Πρόεδρος Ελλήνων Ψυχολόγων: Θα κινηθούμε νομικά εναντίον της ψυχολόγου της Καρολάιν – ΒΙΝΤΕΟ

«Αυτή η ιστορία θίγει το επάγγελμά μας πάρα πολύ σοβαρά γιατί το διασύρει και κλονίζει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων απέναντί μας. Θα κινηθούμε νομικά εναντίον της», διεμήνυσε η κυρία Μπουκουβάλα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πρόεδρος Ελλήνων Ψυχολόγων: Θα κινηθούμε νομικά εναντίον της ψυχολόγου της Καρολάιν – ΒΙΝΤΕΟ

Να καταθέσει το πτυχίο της καλεί ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων την ψυχολόγο της Καρολάιν, του θύματος της τραγικής υπόθεσης στα Γλυκά Νερά, που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Βασιλική Μπουκουβάλα μίλησε στην ΕΡΤ και τον ΑΝΤ1 και προανήγγειλε την απόφαση του Συλλόγου να κινηθεί νομικά εναντίον της.

«Απαγορεύεται στους ψυχολόγους να γίνονται μάρτυρες υπεράσπισης ή κατηγορίας των πελατών τους», επισήμανε η κ. Μπουκουβάλα, προσθέτοντας μεταξύ άλλων: «Αυτή η ιστορία θίγει το επάγγελμά μας πάρα πολύ σοβαρά γιατί το διασύρει και κλονίζει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων απέναντί μας. Θα κινηθούμε νομικά εναντίον της».

«Άρχισε να διηγείται διάφορες ιστορίες στα ΜΜΕ που κανείς δεν ξέρει αν είναι αληθινές ή ψεύτικες», τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, υπογραμμίζοντας επιπλέον: «Υπάρχουν διάφοροι τίτλοι, όπως π.χ. “σύμβουλος γάμου ή σύμβουλος σχέσεων” που δεν έχουν καμία επαγγελματική αναγνώριση και δικαιώματα από την ελληνική πολιτεία. Από το 2001 υπάρχουν από τον Σύλλογό μας καταχωρημένοι και πιστοποιημένοι όλοι οι νόμιμοι επαγγελματίες ψυχολόγοι».

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ