Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2022

Προφυλακιστέος ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ – Βαριές κατηγορίες σε βάρος του μουσικού για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Οι κατηγορίες αφορούν τέσσερα ανήλικα κορίτσια. Τι φέρεται να έχει καταθέσει μία από τις γυναίκες που κατήγγειλε τον ντράμερ.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Προφυλακιστέος ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ – Βαριές κατηγορίες σε βάρος του μουσικού για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων Freepik

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 69χρονος ντράμερ και πρώην συνεργάτης των Πυξ Λαξ, που απολογήθηκε ενώπιον της 14ης ανακρίτριας για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Οι κατηγορίες αφορούν τέσσερα κορίτσια, τα οποία σύμφωνα με την κατηγορία, ο γνωστός ντράμερ παρενόχλησε σεξουαλικά κατά το διάστημα από το 2007 – 2013. Ο κατηγορούμενος φέρεται να τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες διώκεται στο σπίτι του αλλά και σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε. Πληροφορίες αναφέρουν ήδη είχε εκδιωχθεί και από τα δύο κάμπινγκ όταν οι ιδιοκτήτες τους είχαν ενημερωθεί για τις καταγγελίες εις βάρος του.

Ντράμερ Πυξ Λαξ

unsplash

«Μια μέρα στα μέσα περίπου των διακοπών εγώ, ο μηνυόμενος και κάτι άλλα κοριτσάκια παίζαμε μέσα στη θάλασσα, ο μηνυόμενος με πλησίασε και κάνοντας ένα αστείο “για το κατούρημα στη θάλασσα”, βρήκε αφορμή και μου έπιασε το αιδοίο», φέρεται να έχει καταθέσει μία από τις γυναίκες που κατήγγειλε τον ντράμερ για σεξουαλική κακοποίησή της σε περίοδο που ήταν ανήλικη.

«Ύστερα από το συμβάν βρήκα αφορμή να βγω από τη θάλασσα και έκτοτε άρχισα να τον αποφεύγω. Την επόμενη χρονιά, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα ο μηνυόμενος βρισκόταν και πάλι εκεί, στο ίδιο σημείο. Τον έβλεπα να συνεχίζει να πλησιάζει τα παιδιά των παραθεριστών και δήθεν “να παίζει” μαζί τους. Αυτό που μου έκανε με τάραξε. Για αυτό έρχομαι μπροστά και καταθέτω τα όσα συνέβησαν ώστε να μην πέσει κανένα άλλο κορίτσι θύμα του…» ανέφερε η ίδια.

Η ανάπτυξη μεθοδολογίας για το πώς θα προσεγγίζει τα ανήλικα θύματα έχοντας πείσει τους γονείς τους ότι «θα τα επιτηρεί» και «θα φροντίζει για την αναψυχή τους» είναι πραγματικά ανησυχητική για τον κάθε γονέα και τον μέσο Έλληνα πολίτη γενικά. Όπως χαρακτηριστικά κατέθεσε ένα από τα θύματα «ακόμη και στα δέκα δευτερόλεπτα που δεν θα ήταν μπροστά οι γονείς μου, θα έκανε κάτι».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ