Τρίτη 04 Οκτωβρίου 2022

Προτάθηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης του Λιγνάδη χωρίς να ερωτηθούν – Δεν γνωρίζουμε τίποτα για την υπόθεση

"Δεν γνωρίζουμε τίποτα με την ουσία της υπόθεσης "δηλώνουν οι δυο προτεινόμενοι ως μάρτυρες, " κανένας δεν ζήτησε (και δεν έλαβε) τη σύμφωνη γνώμη μας"

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Προτάθηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης του Λιγνάδη χωρίς να ερωτηθούν – Δεν γνωρίζουμε τίποτα για την υπόθεση eurokinissi

Οι κύριοι Ιωάννης Παναγόπουλος και Αγησίλαος Μικελάτος  , δηλώνουν ότι προτάθηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης  του Δημήτρη Λιγνάδη χωρίς να έχουν ερωτηθεί. Διευκρινίζοντας σε κάθε περίπτωση πως αν κριθεί απαραίτητο από τη δικαιοσύνη θα προσέλθουν να καταθέσουν.

Αναλυτικά η δήλωση

–  Άμεσα, θα επικοινωνήσουμε με την κυρία Ανακριτή, ούτως ώστε, εάν κριθεί απαραίτητο από τις Δικαστικές Αρχές, να καταθέσουμε.

–  Δεν γνωρίζουμε τίποτε σχετικά με την ουσία της υπόθεσης και αγνοούμε τους λόγους, για τους οποίους τα στοιχεία μας ανακοινώθηκαν δημοσίως στον Τύπο από την υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη. Επαναλαμβάνουμε, ότι κανένας δεν ζήτησε (και δεν έλαβε) τη σύμφωνη γνώμη μας, προκειμένου τα ονόματά μας να ανακοινωθούν στα ΜΜΕ ως “μάρτυρες υπερασπίσεως” του κ. Λιγνάδη, γεγονός το οποίο μας μας έχει προκαλέσει σοβαρή προσωπική, επαγγελματική και ψυχολογική βλάβη.

– Ο δεύτερος από εμάς, πράγματι ευρίσκετο στην Ιθάκη τον μήνα Αύγουστο του 2015, φιλοξενούμενος της κ. Ελ. Κούρκουλα, όχι όμως κατά την ημερομηνία 8 ή/και 9 Αυγούστου, αλλά από τις 10 Αυγούστου και μετά και παρέμεινε μόνο έως τις 13 ή/και 14 Αυγούστου. Δεν μπορεί, μετά ταύτα, να γνωρίζει οτιδήποτε, για το πριν την 10η Αυγούστου 2015 χρονικό διάστημα.

– Ήμαστε, αμφότεροι, αταλάντευτοι στην καταδίκη κάθε είδους σωματικής, λεκτικής και ψυχολογικής βίας, από οποιονδήποτε προς οποιονδήποτε, και παρακαλούμε το όνομά μας να μην χρησιμοποιείται σε καμία υπόθεση τρίτων προσώπων. Ήδη, η επί 2ήμερο διακίνηση των ονομάτων μας στον Τύπο, εξαιτίας της εν αγνοία μας δημοσιοποίησης των στοιχείων μας στα ΜΜΕ από τον συνήγορο του κ. Λιγνάδη, έχει δημιουργήσει προβλήματα και ταλαιπωρία σε εμάς και τους οικείους μας.

Ιωάννης Παναγόπουλος                                      Αγησίλαος Μικελάτος

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ