Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Πύργος: Αυτοκίνητο έπεσε σε αρδευτικό κανάλι – “Βγήκε” κολυμπώντας η οδηγός – ΒΙΝΤΕΟ

Ευτυχώς οι συνθήκες επέτρεπαν ώστε η κοπέλα να εγκαταλείψει το όχημα χωρίς να πάθει το παραμικρό

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πύργος: Αυτοκίνητο έπεσε σε αρδευτικό κανάλι – “Βγήκε” κολυμπώντας η οδηγός – ΒΙΝΤΕΟ patrisnews.com

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, στις Κολιρέικες Παράγκες, έξω από τον Πύργο, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε σε αρδευτικό κανάλι.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το patrisnews.com, το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια νεαρή κοπέλα και είχε κατεύθυνση από την Αρχαία Ολυμπία προς τον Πύργο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βγήκε από την πορεία του και κατέληξε στο κανάλι.

Ευτυχώς οι συνθήκες επέτρεπαν ώστε η κοπέλα να εγκαταλείψει το όχημα χωρίς να πάθει το παραμικρό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι βγήκε μόνη της από αυτό και «κολύμπησε» προς τα έξω.

Τέλος, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ το αυτοκίνητο παρέμεινε στο κανάλι με την ανάσυρσή του να σχεδιάζεται για τις επόμενες ώρες.

Αυτοκίνητο έπεσε σε κανάλι: Ενέργειες σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος

Τι κάνουμε σε ένα τροχαία ατύχημα:

Τι ορίζει ο Κ.Ο.Κ.

Αν συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα ο οδηγός που εμπλέκεται σε αυτό θα πρέπει:

α) Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία. β) Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να  ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή γ) Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει:

  • Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες.
  • Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές.
  • Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας.

Βοηθήστε τους συνανθρώπους και την Τροχαία στο έργο της. Κρατήστε τα στοιχεία ταυτότητας αυτοπτών μαρτύρων, η οποιαδήποτε στοιχεία μπορείτε (όπως φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, αριθμό κυκλοφορίας, τύπο και χρώμα οχήματος κ.α,), όσων εγκαταλείπουν τον τόπο του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ