Πυρκαγιά σε δύο μέτωπα στην Πρέβεζα – Ήχησε το 112
Στην κατάσβεση και των δύο εστιών, συμμετέχουν συνολικά 52 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 5ης ΕΜΟΔΕ και 17 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού 8 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.

Πυρκαγιά στην Πρέβεζα ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης η οποία καίει σε δασική έκταση στην περιοχή Αηδόνι.
Προειδοποιητικό μήνυμα εστάλη στους κατοίκους ώστε να παραμείνουν σε ετοιμότητα.
«Δασική πυρκαγιά στις περιοχές Αηδόνι, Νάρκισσος και Βουβοπόταμος της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» αναφέρεται στο μήνυμα του 112 που εστάλη σε κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, έχουν εκδηλωθεί δύο εστίες φωτιάς στις περιοχές Αηδόνι και Νάρκισσος και μαίνονται κοντά στους οικισμούς, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να απειλούνται.
Στην κατάσβεση και των δύο εστιών, συμμετέχουν συνολικά 52 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 5ης ΕΜΟΔΕ και 17 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού 8 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κ. Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: “Παραδίδουμε έργα που αλλάζουν την πόλη και τη ζωή των πολιτών” Θεσσαλονίκη: Απειλητικό email για βόμβα στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ Κάλεσμα ΓΣΕΕ και ΕΚΘ σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ Βουλή: Ενός λεπτού σιγή για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο – Ορκίστηκε η Σ. Αραμπατζή Στον Εισαγγελέα οδηγείται ο φερόμενος υπεύθυνος για τη φωτιά στη ΣαλαμίναΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr