Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Επόμενος στόχος η σύζυγος του γιατρού; – Τι είπε στους αστυνομικούς η δράστις

Η γυναίκα μιλά ακατάληπτα, τους λέει ότι η δικαιοσύνη θα λάμψει σύντομα. Φέρεται να λέει στους αστυνομικούς ότι «έπρεπε να το κάνει αυτό».

NEWSROOM
Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Επόμενος στόχος η σύζυγος του γιατρού; – Τι είπε στους αστυνομικούς η δράστις

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Στην ασφάλεια βορειοανατολικής Αττικής κρατείται η 49χρονη γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, η γυναίκα μιλά ακατάληπτα, τους λέει ότι η δικαιοσύνη θα λάμψει σύντομα, αλλά δεν μπορεί να τους εξηγήσει σε τι ακριβώς αναφέρεται.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, μέσα στα ακατάληπτα που λέει είπε στους αστυνομικούς ότι «έπρεπε να το κάνει αυτό», έπρεπε να πάρει πίσω το παιδί της, γιατί η ίδια ισχυρίζεται ότι είχε πληροφορίες που έλεγαν ότι το παιδί περνούσε πάρα πολύ άσχημα με τον βιολογικό του πατέρα και την οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η 49χρονη που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι – ΦΩΤΟ

Η προέλευση του όπλου

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν που βρήκε το όπλο η δράστις, καθώς εάν αποδειχθεί ότι της το έδωσε κάποιος άλλος τότε αυτό σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος γνώριζε το σχέδιό της και τις προθέσεις της.

Μάλιστα οι αρχές θεωρούν εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι συνέλαβαν εγκαίρως την γυναίκα, καθώς εκφράζουν φόβους ότι μπορεί μετά τον γιατρό, επόμενος στόχος να είναι η σύζυγός του.

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Η αντιδικία για την επιμέλεια του παιδιού

Όπως μετέδωσε στο Mega, η 49χρονη που είναι πρώην μοντέλο και εικαστικός με καταγωγή από την Αλβανία, μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Facebook είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της από την στιγμή που ο γιατρός πήρε την επιμέλεια του 12χρονου κοριτσιού τους, το οποίο είχαν αποκτήσει εκτός γάμου.

Η δράστις δήλωσε: «Ο βιολογικός πατέρας της ανήλικης κόρης μου την οποία έχει απαγάγει από το 2016 μαζί με το κτήνος σύζυγο του . Ήτανε το 2008 όταν με βίασε ενώ ήταν και παραμένει παντρεμένος και ήμουν παντρεμένη. Ο στόχος στο να αποκτήσει πρόσβαση στην δική μου περιουσία το κτήνος αυτό μαζί με την σύζυγο του ήτανε για αυτούς το παν».

Η 49χρονη αρκετές φόρες δημοσίευε στα social media τις συνομιλίες με τον πρώην σύντροφό της.

«Να ευχαριστείς το Θεό που το παιδί είναι σε μένα και ζει μια φυσιολογική και ήρεμη ζωή γιατί αν ήταν μαζί σου ,στην κατάστασή που είσαι ,ούτε να το σκεφτώ δεν τολμάω», φέρεται πως είπε ο γιατρός.

«Πως είμαι; Όταν ζούσε μαζί μου 7 χρόνια και χρειάστηκε να παλεύω, να την έσωζα από απόπειρες αρπαγής που τελικά δεν τα κατάφερα, πως ήτανε το παιδί μου;», φέρεται να ανταπάντησε η δράστις.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος, τον εκβίαζε και του αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά.

«Η ώρα της δικαιοσύνης πλησιάζει» γράφει κάτω από το όνομα της στη σελίδα της στο Facebook, η εικαστικός καθώς φαίνεται πως εδώ και καιρό σχεδίαζε την πράξη της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ