Κυριακή 19 Μαϊου 2024

“Άλλος άνθρωπος” : Το πωλητήριο στο χώρο της κοινωνικής κουζίνας

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ανέφερε ότι η κοινωνική κουζίνα αλλάζει χώρο και διευκρίνισε ότι απέχει από τη διαχείριση.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Άλλος άνθρωπος” : Το πωλητήριο στο χώρο της κοινωνικής κουζίνας (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Μια αινιγματική ανάρτηση έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος για την κοινωνική κουζίνα, «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Από πολλούς θεωρήθηκε ότι η φωτογραφία με το πωλητήριο που ανάρτησε σημαίνει και το τέλος της κοινωνικής κουζίνας ωστόσο όπως ανέφερε αφορά  μελλοντική αλλαγή χώρου.

Σε επόμενη δημοσίευση έσπευσε να εξηγήσει. Ειδικότερα, ανέφερε ότι «Λοιπόν το ότι πουλιέται ο χώρος με την λήξη του συμβολαίου το γνωρίζαμε μετά από ενημέρωη του ιδιοκτήτη από το 2022. Αυτό δεν σταματά τις δράσεις της καθημερινής αλληλεγγύης που θα συνεχιστεί κανονικά έως το τέλος Ιουλίου στον ίδιο χώρο. Μετά θα μεταφερθούμε στον νέο χώρο, όπου έχουμε ήδη κλείσει με άλλη μορφή, νόμιμη κατά τους δικαστές. Φυσικά ισχύει ότι θα απέχω από τη διαχείριση, όπως έχω πει και έχω πράξει μέχρι τώρα, αλλά θα είμαι πάντα παρών και εδώ και στον νέο χώρο. Το «the end» είναι οι αναμνήσεις από αυτόν τον χώρο και όχι το τέλος»  

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ