Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

“Ανοσία στην ανοησία”: O ιερέας Αθανάσιος Καμπούρης που είναι και νοσηλευτής στέλνει ηχηρό μήνυμα για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Ο π. Αθανάσιος Καμπούρης, που εργάζεται ως νοσηλευτής στο “Μποδοσάκειο” Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και είναι ιερέας στον Ι.Ν. του Αγίου Στεφάνου, εμβολιάστηκε και ο ίδιος, αναγνωρίζοντας πως το εμβόλιο είναι η αρχή του τέλους της πανδημίας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Ανοσία στην ανοησία”: O ιερέας Αθανάσιος Καμπούρης που είναι και νοσηλευτής στέλνει ηχηρό μήνυμα για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Όταν μεταλαμπαδεύεις τον λόγο του Θεού και ταυτόχρονα είσαι υγειονομικός, άρα στην πρώτη γραμμή της μάχης του πολέμου με τον αόρατο εχθρό της πανδημίας του κορονοϊού, τότε ο λόγος σου έχει βαρύνουσα σημασία.

Ένα ηχηρό μήνυμα έστειλε, μέσω της εκπομπής “Πρωινοί Τύποι” του ΑΝΤ1, ο π. Αθανάσιος Καμπούρης. Αναφερόμενος στο εμβόλιο για τον κορονοϊό, τόνισε «Το μήνυμα είναι ένα: Ανοσία στην ανοησία».

 

Ο π. Αθανάσιος Καμπούρης, που εργάζεται ως νοσηλευτής στο “Μποδοσάκειο” Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και είναι ιερέας στον Ι.Ν. του Αγίου Στεφάνου, εμβολιάστηκε και ο ίδιος, αναγνωρίζοντας πως το εμβόλιο είναι η αρχή του τέλους της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία κορονοϊού.

 

ΠΗΓΗ: Ant1news.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ