Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

“Η ΑΥΓΗ”: Δεν θα ανασταλεί η καθημερινή έκδοση της εφημερίδας

Yπήρξε ομόφωνη έγκριση από το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ της εισήγησης του Αλέξη Τσίπρα να εξουσιοδοτηθεί το ΔΣ της Αυγής για να προχωρήσει σε όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να επιτευχθεί η οικονομική εξυγίανση της επιχείρησης εν λειτουργία της εφημερίδας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Η ΑΥΓΗ”: Δεν θα ανασταλεί η καθημερινή έκδοση της εφημερίδας avgi.gr

“Η ΑΥΓΗ”: Καλή εξέλιξη για τον πολύπαθο χώρο του Τύπου αποτελεί η είδηση πως δεν θα ανασταλεί η καθημερινή έκδοση της Αυγής όπως αποφασίστηκε στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο συνεδρίασε την Πέμπτη υπό τον Αλέξη Τσίπρα με τηλεδιάσκεψη για περισσότερες από 7 ώρες καθώς εκκίνησε στις 10.30 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 17.30.

Η εισήγηση του χθεσινού πολιτικού κέντρου για αναστολή του καθημερινού φύλλου εφόσον η εθελουσία δεν είχε τα προσδοκόμενα αποτελέσματα δεν ήταν ομόφωνη εξ ου και εξετάστηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνεδρίασης όλες οι εναλλακτικές.

“Η ΑΥΓΗ”: 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιες πηγές, κατά τη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου , υπήρξε ομόφωνη έγκριση της εισήγησης του Αλέξη Τσίπρα να εξουσιοδοτηθεί το ΔΣ της Αυγής για να προχωρήσει σε όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να επιτευχθεί η οικονομική εξυγίανση της επιχείρησης εν λειτουργία της εφημερίδας.

Το πλάνο αυτό προφανώς και προβλέπει απολύσεις.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Νίκος Φίλης είχε προτείνει τη σύσταση “επιτροπής σωτηρίας” για την Αυγή η οποία θα λειτουργούσε παράλληλα με το Δ.Σ. Πρόταση η οποία δε στηρίχθηκε και την οποία τελικώς απέσυρε, υπερψηφίζοντας την εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα.

Από το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα από την εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα βγήκε και είδηση για το συνέδριο του κόμματος. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε την διεξαγωγή του λόγω πανδημίας στις 31 Μαρτίου, ένα μήνα αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες πως δεν υπάρχει περίπτωση για αναβολή ή ματαίωσή του.

ΠΗΓΗ: capital.gr 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ