Παρασκευή 02 Ιουνίου 2023
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

“Λουκέτο” στο Δημόσιο λόγω χιονιά – Με εγκύκλιο Βορίδη σχόλασαν οι δημόσιοι υπάλληλοι στις 12 το μεσημέρι

Πρόωρα αποχώρησαν οι υπάλληλοι, τα καθήκοντα των οποίων δεν συνδέονται άμεσα με την αντιμετώπιση των συνεπειών της τρέχουσας κακοκαιρίας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Λουκέτο” στο Δημόσιο λόγω χιονιά – Με εγκύκλιο Βορίδη σχόλασαν οι δημόσιοι υπάλληλοι στις 12 το μεσημέρι eurokinisissi

Κακοκαιρία “Ελπίς: Λόγω της πυκνής χιονόπτωσης στην Αττική και των προβλημάτων που δημιουργεί η κακοκαιρία “Ελπίς” πάρθηκε η απόφαση από τον Υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη να σχολάσουν νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 12.00 το μεσημέρι οι δημόσιοι υπάλληλοι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτορεπορτάζ στα “λευκά” δικαστήρια: Χιόνι στην Ευελπίδων – Τι θα γίνει με τη λειτουργία της Δικαιοσύνης – ΒΙΝΤΕΟ

Μάκης Βορίδης

eurokinissi

Κακοκαιρία “Ελπίς: Η απόφαση για “λουκέτο” στο Δημόσιο από τις 12 το μεσημέρι

Με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, καλούνται οι επικεφαλής εκάστης δημόσιας υπηρεσίας για την αποδέσμευση του προσωπικού τους στις 12.00 μ.μ. το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου. 

Εξυπακούεται ότι η πρόωρη αποχώρηση επιτρέπεται για εκείνους τους υπαλλήλους, τα καθήκοντα των οποίων δεν συνδέονται άμεσα με την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών. 

Ως εκ τούτου με ευθύνη του επικεφαλής κάθε δημόσιας υπηρεσίας, θα επιτραπεί η πρόωρη αποχώρηση εκείνων των υπαλλήλων, τα καθήκοντα των οποίων δεν συνδέονται άμεσα με την αντιμετώπιση των συνεπειών της τρέχουσας κακοκαιρίας και αντιστοίχως θα συντονιστούν και θα εξασφαλιστεί η στελέχωση εκείνων των υπηρεσιών του φορέα τους, οι αρμοδιότητες των οποίων συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος προς αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τις έκτακτες καιρικές συνθήκες. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ