Πέμπτη 08 Ιουνίου 2023
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

“Μπλόκο” της ΕΛΑΣ σε 200 άτομα: Πήγαιναν στον τελικό βόλεϊ στην Καλαμάτα παρά την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων – ΦΩΤΟ

Πριν διενεργηθεί ο έλεγχος "ξεφορτώθηκαν" 89 φωτοβολίδες - κροτίδες, 3,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 0,4 γραμμάρια κοκαΐνης και άλλα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Μπλόκο” της ΕΛΑΣ σε 200 άτομα: Πήγαιναν στον τελικό βόλεϊ στην Καλαμάτα παρά την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων – ΦΩΤΟ astynomia.gr

“Μπλόκο” της ΕΛΑΣ σε 200 άτομα που προσπάθησαν να μεταβούν στην Καλαμάτα για να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών, παρά τη σχετική απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων που έχει εκδοθεί.

Σημειώνεται, ότι πριν διενεργηθεί ο έλεγχος, οι φίλαθλοι “ξεφορτώθηκαν” 89 φωτοβολίδες – κροτίδες, 3,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 0,4 γραμμάρια κοκαΐνης και άλλα.

"Μπλόκο" της ΕΛΑΣ σε 200 άτομα

astynomia.gr

“Μπλόκο” της ΕΛΑΣ σε 200 άτομα: Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Αναφορικά με δημοσίευμα που αναπαράγεται στο διαδίκτυο και αναφέρεται σε απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου 2023, και ενώ έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, ομάδα περίπου 200 ατόμων επιβαίνοντες σε οχήματα και βαν κατευθύνθηκαν μαζικά προς την Καλαμάτα όπου και έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλου βόλεϊ.

Τα άτομα, μόλις αντιλήφθηκαν αστυνομική παρουσία στα Διόδια Αρφαρών και λίγο πριν διενεργηθεί ο έλεγχος, απέρριψαν στο πρανές του αυτοκινητοδρόμου:

  • 89 φωτοβολίδες – κροτίδες,
  • πυρσό,
  • 3 αυτοσχέδια πιστόλια εκτόξευσης φωτοβολίδων (τύπου στυλό),
  • 3.6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • 0.4 γραμμάρια κοκαΐνης
  • και 1 δισκίο xanax.

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι οι οποίοι έχουν προσκλήσεις και είναι διαπιστευμένοι μπορούν κανονικά να μεταβούν για να παρακολουθήσουν τον τελικό κυπέλου βόλεϊ».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ