Σάββατο 20 Απριλίου 2024

“Θεματοφύλακες του Συντάγματος”: Ένταση έξω από τα δικαστήρια Κατερίνης για τους “11” – ΒΙΝΤΕΟ

Επικράτησε ένταση όταν ένας από τους υποστηρικτές των "11" άρχισε να φωνάζει εναντίον των συγκεντρωμένων καθηγητών. "Δεν αντιλήφθηκαν ότι αυτό που έκαναν είναι ποινικό αδίκημα" τόνισε ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Θεματοφύλακες του Συντάγματος”: Ένταση έξω από τα δικαστήρια Κατερίνης για τους “11” – ΒΙΝΤΕΟ olumpusmera

“Θεματοφύλακες του Συντάγματος”: Μπαρούτι μυρίζει το κλίμα έξω από τα Δικαστήρια της Κατερίνης.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση καθηγητών της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το περιστατικό με την αρπαγή του γυμνασιάρχη, ενώ στο σημείο έχουν μεταχθεί οι 11 συλληφθέντες για το περιστατικό. "Θεματοφύλακες του Συντάγματος"

Στο σημείο βρίσκονται και υποστηρικτές των «Θεματοφυλάκων», αλλά και ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Πριν από λίγο, έξω από τα δικαστήρια επικράτησε ένταση όταν ένας από τους υποστηρικτές άρχισε να φωνάζει εναντίον των καθηγητών.

“Θεματοφύλακες του Συντάγματος”: Η στιγμή της έντασης 

Τα μέλη της ΕΛΜΕ Πιερίας και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Κατερίνης διαμαρτύρονται για το περιστατικό της απαγωγής του γυμνασιάρχη Αιγινίου αλλά και για τις συγχωνεύσεις τμημάτων. Η ΕΛΜΕ Πιερίας θα δώσει συνέντευξη τύπου έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Δηλώσεις της Σημέλας Ελευθεριάδου αντιπροέδρου της ένωσης συλλόγων γονέων δημοτικών ενοτήτων Κατερίνης:

Γ. Μαρακάκης: Δεν αντιλήφθηκαν ότι αυτό που έκαναν είναι ποινικό αδίκημα

«Είδαμε πολίτες που έσυραν σιδηροδέσμιο δημόσιο λειτουργό χωρίς να γνωρίζουν την κατάσταση της υγείας του και αν κινδύνευε από καρδιακό επεισόδιο, ενώ τραγικό είναι ότι το σκηνικό αυτό εκτυλίχθηκε μπροστά σε ανήλικα παιδιά επεσήμανε μιλώντας στην ΕΡΤ ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης.

Μιλώντας για τους συλληφθέντες είπε ότι «δεν αντιλήφθηκαν ότι αυτό που έκαναν είναι ποινικό αδίκημα» και υποστήριξε ότι «έχουν φτιάξει υποδομή με ινερνετική διασπορά αγνώστου βεληνεκούς». Το μήνυμα της Δικαιοσύνης πρέπει να είναι ότι «δεν είναι ανεκτά τέτοιου είδους φαινόμενα», πρόσθεσε και τόνισε ότι «οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο απίστευτο παράδοξο να μην ξέρουν τι υπαγωγή να κάνουν, «γι’ αυτό και στην αρχή είχαμε προσαγωγή που μετά έγινε σύλληψη».

Γ. Καλλιακμάνης: Η αστυνομία καλείται να αντιμετωπίσει παραλογισμό

Σαφείς οι οδηγίες ότι σε αυτές τις περιπτώσεις η αστυνομία θα είναι αμείλικτη αφού μιλάμε για τέτοιο παραλογισμό, είπε ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α Αττικής μιλώντας στην ΕΡΤ.

ΠΗΓΗ/ΒΙΝΤΕΟ:olympusmera.gr/ΕΡΤ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ