Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2022

Ραγδαίες εξελίξεις στην Κιβωτό του Κόσμου: Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στη δομή της Χίου

Η πληροφορία για απόκρυψη στοιχείων που κινητοποίησε τις Αρχές

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ραγδαίες εξελίξεις στην Κιβωτό του Κόσμου: Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στη δομή της Χίου eurokinissi

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, το μεσημέρι της Πέμπτης, στην υπόθεση της οργάνωσης Κιβωτός του Κόσμου, καθώς η Οικονομική Αστυνομία πραγματοποιεί έφοδο στη δομή της ΜΚΟ στη Χίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, η κινητοποίηση των αρχών έγινε έπειτα από ύποπτες κινήσεις που παρατηρήθηκαν, ενώ ο πρώτος έλεγχος στη δομή έχει ήδη πραγματοποιηθεί από τα αρμόδια κλιμάκια.

Σε κάθε περίπτωση ειδικά κλιμάκια της Οικονομικής Αστυνομίας θα πραγματοποιήσουν έρευνες σε όλες της δομές της Κιβωτού του Κόσμου, έτσι ώστε να βρεθούν τα στοιχεία για την οικονομική κατάσταση και διαχείρηση των δομών.

Κιβωτός του Κόσμου

eurokinissi

Κιβωτός του Κόσμου: Η πληροφορία για απόκρυψη στοιχείων που κινητοποίησε τις Αρχές

Μία πληροφορία που έφτασε νωρίς το πρωί στους αστυνομικούς στη Χίο, κινητοποίησε τις Αρχές, καθώς η πληροφορία αυτή ανέφερε πως κάποιοι από τους εργαζόμενους στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στο νησί προσπαθούν να εξαφανίσουν στοιχεία.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την Οικονομική Αστυνομία που αυτό το διάστημα διενεργεί σαρωτικό έλεγχο στα οικονομικά στοιχεία της ΜΚΟ και αυτή με τη σειρά της ενημέρωσε τον εισαγγελέα. Εκείνος με τη σειρά του έδωσε εντολή κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας να μεταβεί στη Χίο και να κατασχέσει από το συγκεκριμένο κτήριο παραστατικά, βιβλία εσόδων-εξόδων και γενικά όλα τα οικονομικά έγγραφα που θα βοηθήσουν στη διενέργεια της έρευνας.

Από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα το κλιμάκιο παρέμενε στο κτήριο και συνέχιζε τη συλλογή των στοιχείων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ