Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: Υποψήφιος ο Μιχάλης Κατρίνης

"Στόχος μου είναι το ΠΑΣΟΚ να ανταποκριθεί στο ώριμο αίτημα των προοδευτικών πολιτών για μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης" επισημαίνει.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: Υποψήφιος ο Μιχάλης Κατρίνης EUROKINISSI

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε και ο βουλευτής Ηλείας και κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Μιχάλης Κατρίνης.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Κατρίνης αναφέρει “Στόχος μου είναι το ΠΑΣΟΚ να ανταποκριθεί στο ώριμο αίτημα των προοδευτικών πολιτών για μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης”.

Σύμφωνα με το enikos.gr, ο Μιχάλης Κατρίνης, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε την παραίτησή του από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Η επιστολή του αναφέρει “Κύριε Πρόεδρε, Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου στη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου για λόγους πολιτικής αρχής και ηθικής τάξης”>

Μιχάλης Κατρίνης: Η ανακοίνωση

“Με συνείδηση της ευθύνης και επίγνωση της κρισιμότητας της εποχής για τη χώρα και τη δημοκρατική παράταξη, ανακοινώνω την απόφασή μου να συμμετάσχω ως υποψήφιος πρόεδρος στη διαδικασία εκλογής για την νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Στόχος μου είναι το ΠΑΣΟΚ να ανταποκριθεί στο ώριμο αίτημα των προοδευτικών πολιτών για μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.

Μία πρόταση που μπορεί να εμπνεύσει, να συνθέσει και να νικήσει.

Μια πρόταση ρήξης και ελπίδας.

Να αποδείξουμε στην πράξη ότι η λύση θα έρθει από την πολιτική.

Μια πρόκληση που έχει μία προϋπόθεση.

Τη συμμετοχή και τη στήριξη των πολιτών”.

Οι πέντε υποψήφιοι

Όπως έγραψε νωρίτερα και το dikastiko.gr, την υποψηφιότητά της ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας και η Μιλένα Αποστολάκη. Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2024 είναι οι Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Μιλένα Αποστολάκη και Μιχάλης Κατρίνης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ