Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Ρέθυμνο: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Χανιώτη καθηγητή που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτριες

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ρέθυμνο: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Χανιώτη καθηγητή που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτριες

 

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου διεξάγεται η εκδίκαση της υπόθεσης του Χανιώτη καθηγητή, ιδιοκτήτη φροντιστηρίου, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθήτριες του φροντιστηρίου του.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης και καθώς στο δικαστήριο παρίστανται και καταγγέλλουσες, η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Σήμερα κατέθεσαν οι μάρτυρες κατηγορίας ενώ στη συνέχεια θα καταθέσουν οι μάρτυρες υπεράσπισης.

Σημειώνεται ότι συνολικά οι μάρτυρες που καταθέτουν, φτάνουν περίπου στους 30, οπότε η ακροαματική διαδικασία αναμένεται να κρατήσει αρκετό χρονικό διάστημα.

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί και το Σάββατο, με την απολογία του κατηγορουμένου και τις αγορεύσεις των δικηγόρων.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση “άνοιξε” στα τέλη του 2018, όταν οι αρχές δέχτηκαν καταγγελίες από ενήλικα σήμερα κορίτσια, ο,τι ο εν λόγω καθηγητής, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων μαθητριών το 2013, που φοιτούσαν στο φροντιστήριο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην διάρκεια της προανάκρισης προέκυψαν και νέες καταγγελίες και ο 58χρονος – τον περασμένο Φεβρουάριο – είχε μεταφερθεί από τις φυλακές Γρεβενών στα Δικαστήρια Χανίων για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια.

Ο 58χρονος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια αλλά και πρόσθετες κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί αρχαιοτήτων.

Πηγή: flashnews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ